Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Fíííha! Dvě zrůdy s duševní mykózou, nimrající se ve špíně bližních? 8-o . . . Vsadím boty, že do roka a do dne přijde někdo s šou šťourání se v celebřitních lejnech (to kvůli autorským právům a honorářům, že...) . . . Hnus. Nejen tím obsahem... %-[.. - - - - - (Nahodile nahlédnuto 11.5.2011 na >barrandoffské žumpě< , hodnocení 461., komentář s nutkáním zde jako čtyřiťapadesátý - 11.5.2011) ()

Reklama

peiton

všechny recenze uživatele

Mám dosť!Viem,že sú medzi nami všelijakí týpci,ale čoho je veľa,toho je príliš.Neverím vlastným očiam,o to viac,že problematika neporiadku sa jedná prevažne/väčšinou ženského pohlavia.A to je u mňa neprípustné!Dvojica expertiek na hygienu a ich team to má ťažké.Som príliš trúfalá ked poviem len toľko,že by som tých obyvateľov bila hlava-nehlava..?!Myslím,že nie!!To kde sme,aby som mala tú ,,česť"sa deliť o svoju spáľnu s hlodavcami,hmyzom a s ktoviečím ešte..Brrr. ()

Rymixta 

všechny recenze uživatele

Je někdy potěšující vidět, že na tom nejste s úklidem zas tak špatně, jen lidé okolo vás, to tak možná nevnímají :D. Ale zase je dost pochmurné zjistit, že jsou osoby co žijí v tak strašných podmínkách, byť si je vytvořili sami. Když seriál začal chodit, velmi mě zaujal. Je opravdu pozoruhodné, jak jsou někteří lidé schopni zajít daleko, a myslím že aspoň některým mohla tahle skupina uklízečů pomoct. Chybý snad jen nějaké reflexe, třeba po delší době, jestli do toho ten člověk nespadl znovu. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Kto nezazil, nepochopi. Mala som tu cest navstivit par domacnosti priamo v Anglicku, specialne v Londyne a verte alebo nie, Briti (nemyslim vsetkych, ale je ich naozaj dost) su lenive neporiadne cunata, ktore nevaria, nestaraju sa o deti, zeru fastfoody, chlastaju a hlavne, radsej veci vyhodia, ako by ich mali upratat! Tato reality show vo mne vzbudovala hnus a zaroven som sa bavila, takze nemam dovod hodnotit nejako nizko... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama