Reklama

Reklama

Máte doma uklizeno?

(pořad)
  • Velká Británie How Clean Is Your House?
Reality-TV
Velká Británie, 2003, 24 min

Obsahy(1)

Experti na hygienu Kim Woodburn a Aggie MacKenzie odhalují tajemství špíny a nepořádku britských domácností. Diváci se mohou podívat do nejšpinavějších domovů, které si lze jen těžko představit, a seznámí se s jejich obyvateli. (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Pantai 

všechny recenze uživatele

Možná bych dala míň, ale z hecu dám pět, protože mě trošku udivilo nízké hodnocení. Ano, je to divadlo, ale kdyby to bylo všechno prezentované s nesmírnou vážností, pak by to teprve bylo na odpad. Takhle se u toho člověk pousměje, pokud chce, odnese si i pár levných a účinných tipů na úklid. Mně se ale nejvíc líbí proměny - to je to, na co vždycky čekám :-) ()

Lucka07 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděla první díl tohoto pořad, myslela jsem si o sobě, že jsem bordelářka. A ono ne! Ve srovnání s americkou hrůzou jsem super čistotná češka. Sice mi přijde ujeté postavit pořad na bordelu v domácnosti, ale důvod, proč jsem se podívala i na další díly, byly zajímavé návody jak si poradit s domácí špínou. Nikdy by mě třeba nenapadlo čistit zaschlou starou samolepku na skříňce majonézou, případně že se popsané dveře od rtěnky mají postříkat lakem na vlasy a následně smýt mýdlovou vodou. Člověk v životě utratí majlant za čistící prostředky, a ono kolikrát stačí zajít do ledničky pro tatarku nebo něco podobného :-). ()

Reklama

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

To, že někteří Britové jsou dobytek můžu směle potvrdit (coby očitý svědek), i když nechci házet všechny do stejného (odpadkového) pytle, nicméně asi potřebovali točit show o takových, kteří potřebují zamést nejen před vlastním prahem. Některé záběry jsou pro silnější žaludky, hnus. Celkem zbytečný seriál, kterému by stačilo pár dílů, nechápu tu sledovanost v GB. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rád se podívám na prasátka, kteří žijí ve špíně s krámy sahající až ke stropu. Občas to bylo opravdu příšerný, kdy jsem nevěřícně kroutil hlavou a pomyslel si, jak vůbec někdo takhle může žít... Možná to někoho, kdo se na tohle alespoň jednou podíval donutí, aby si i u sebe doma uklidil svůj svinčík. ()

Leleta 

všechny recenze uživatele

Kim a Aggie se vzájemně docela dobře doplňují, ale prim zkrátka hraje Kim. Tahle matróna na sebe dokáže upoutat pozornost křiklavě růžovým kostýmkem, v němž vypadá jako obří marshmallow, nebo gumovými rukavicemi s bílou kožešinkou. Pohled na ni, jak v takové parádě drhne toaletu, je vážně groteskní. Trapné jsou ale ty rádoby vážnější okamžiky, třeba když Aggie dodá nějaký vzorek zpod mikroskopu. Samozřejmě jde o laciný efekt na kamery. Bakterie se vyskytují v každé domácnosti, a kdyby jejich hrůzostrašný nadbytek měl člověka zabít, tak už to zřejmě udělal. A ten rychlodabing je fakt otravný. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama