Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co vyrůstali na osmdesátkových herních konzolách a po obrazovce honili čtverečky co střílely puntíky na jiné čtverečky, dokument neocenitelné hodnoty. Bez ohledu na způsob podání je v tom navíc znát i kus filmařiny. Za co si ale James Rolfe u mě vysloužil uznání, jsou obsáhlé a systematické seriály, ve kterých seznamuje se staršími a polozapomenutými hollywoodskými horrory, sci-fi, béčkovými až obskurními filmy, ke kterým se člověk jen tak nedostane. Hodně štěstí s celovečerákem! ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

James Rolfe je masochista. Většina jím recenzovaných sraček by se měla ihned po vyrobení zakopat šest stop pod zem, ale Rolfe je prostě zastrčí do konzole a hraje. Jeho trudomyslným postřehům nechybí humor a přestože se nadužívání nápaditě vykonstruovaných vulgarismů občas opakuje, budete se u jeho nenávistných recenzí vždy bavit. // P.S. Hledám spoluhráče k Magnavox Odyssey. V krabici nebyl přibalen. ()

Reklama

RedHot 

všechny recenze uživatele

Neocenitelný náhled do pařanské doby kamenné ze začátku začínal jako slabší série, postupně ale Nerd chytil tu správnou vlnu a kvalita už k polovině seriálu hodně stoupá. Naopak v novějších dílech už se Rolfe obsáhleji věnuje tomu, jak by hru neotřele urazil, jakou scénu s průjmem by přidal k dobru a podobně, což už se u mě nesetkává s velkým ohlasem. Nerdovi jde jeho řemeslo výborně, tak proč chce pořad zabít zbytečnými koninami okolo? Podobně jako u Simpsonových tvoří prostřední série to zlaté "mezi". ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nevím, kolik to má sérií a kolik všechny dohromady trvají. "Zvládnul" jsem něco přes hodinu té první a bavil jsem se skvěle. Jakkoli použití "těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek" zřejmě patří k charakteristice značky, tak mně to připadalo poněkud zbytečné a zcela jsem si vystačil se situacemi s prostým totálním nasráním, kde se náš nerd snaží přeskočit se svou ninja želvou ze stupínku na stupínek, jen aby po dvou minutách zjistil, že "propast" lze jednoduše přejít. Jako jednohubka super... 80% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se zpočátku jmenoval Angry Nintendo Nerd. Později byl však přejmenován, protože se v něm začaly objevovat i recenze her na jiné konzole. (skrblik007)
  • 15. 3. 2012 vznikla 100. epizoda, jednalo se o "R.O.B. the Robot". (P. J. D.)
  • Ačkoliv to James D. Rolfe nikdy přímo neřekl, za nejhorší hru kdy vůbec vyrobenou považuje "E. T. the Extra-terrestrial Game" pro konzoli Atari. (P. J. D.)

Reklama

Reklama