Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto vysoce kritickém zábavném seriálu jeden šílený „pařan“ a herní nadšenec hodnotí prastaré video hry. Ve svých hodnoceních se nebojí použít těch nejdrsnějších výrazů, urážek a nadávek. Svou nespokojenost se hrami rozhodně neskrývá a názor bez ostychu a zcela naplno vyjádří. Máte tak možnost nahlédnout do starých dob – do časů, kdy se hry hrály na archaických a dnes již dávno zapomenutých konzolích. (Zbyisek)

(více)

Recenze (82)

Don82 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně jediný a nenapodobitelný průvodce minulostí video her pro Atari, Senegu, Nintendo a jiné prehistorické zařízení, okořeněný odzbrojujícím komentářem a skvělými hláškami Jamese Rolfeho. Vtipně podané, bez servítek, strefujíc se do těch nejhorších nápadů, blbostí a jiných zhovadilostí tvůrců video her v minulém století, hraničící s pochybnostmi o jejich duševním zdraví. Pro správného nerda je tento web seriál povinnost! S titulky lze sledovat zde: http://www.videacesky.cz/tag/angry-videogame-nerd ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Cholerik hrá sračkové hry prevažne na Nintende, Sege či Atari, nadáva pri tom ako pohanský dlaždič posadnutý démonom infikovaných čriev a z obrazovky sa valí prúd byvolích hovien za extatického doprovodu drvičskej mantry "FUCK-FUCK-FUCK". Hlavne je to ale brutálne návyková zábavka ktorej som v ostatných dňoch prepadol a tá zvučka o žraní hnijúcej riti prejdeného skunka mi znie v hlave aj počas spánku. Diely ako Action 51, Pepsi Man či Big Rigs ma zošrotovali a to som ani nemal hnačku. ... a nesmiem zabudnúť ani na súboj s Bugs Bunnym čo nerdovi naprdí do ksichtu svoje bobky, humor je tu proste vysoko intelektuálny, na to sa ani Fantozzi nehrabe. V dieli o hrách podľa filmov Sám Doma dokonca asistoval sám Macaulay Culkin ako pizza guy a hru Toxic Crusaders pomáhal osrať ( doslova ) Lloyd Kaufman z Tromy. Debilné hry, bizarné idiotské konzoly, cisterna fekálií a sračky striekajú z hydrantov... je to sranda. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

James Rolfe je masochista. Většina jím recenzovaných sraček by se měla ihned po vyrobení zakopat šest stop pod zem, ale Rolfe je prostě zastrčí do konzole a hraje. Jeho trudomyslným postřehům nechybí humor a přestože se nadužívání nápaditě vykonstruovaných vulgarismů občas opakuje, budete se u jeho nenávistných recenzí vždy bavit. // P.S. Hledám spoluhráče k Magnavox Odyssey. V krabici nebyl přibalen. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Videoherní svět má nového hrdinu. Hrdinu, který hravě strká do kapes všechny ty Master chiefy a Snaky a Painy apod. Je tu James D. Rolfe, zuřící videoherní Nerd, který rozseká vše, co vykazuje byť jen i ty nejmenší příznaky akutních střevních potíží zvaných sračka. Do jeho recenzí jsem si ještě stále myslel, že USA je ve vulgarismech značně zaostalá. Děkuji Nerde, žes mě zasvětil do těch nejhlubších fekálních tajů a způsobil několikanásobné úmrtí smíchy. Ale ani Smrt nemá šanci když přijde na řadu další díl tvého pořadu. Dokonalá zábava, výborný hrdina, perfektní koukatelnost, parádní příběh, žádné ovládání, které by šlo podělat. Trefa do černého ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní seriál, plný hlášek, nadávek a her. Rolfe je velmy nasraný hráč, který nevynechá větu bez toho aby nenadával(jeho nejoblíbenější slov je jednoznačně ASSSSSSSSSSSS!!!). Mám za sebou všechny díly, a ani u jednoho jsem se nenudil, a musím přiznat že hrát nějaké takovéhle hry jako třeba Dr. Jekyll and Mr. Hyde musí být opravdu strašné. Humor je postavený na nadávkách, ale prostě Rolfe je dokonale vsune tak aby působily co nejpříjemněji. Pak tu najdeme pár hoven, třeba na Bunnym. No já se královsky bavil, pokud máte rádi hry či velkou dávku nadávek jděte do toho. You piece of shit from fucking banana. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • První video, které si získalo velkou popularitu a sledovanost, se nazývá "Teenage Mutant Ninja Turtles". (Petronom)
  • Angry Video Game Nerd byl zvolen nejlepším online webseriálem na třetím Mashable's Annual Open Web Awards, který se konal 16. prosince 2009. (skrblik007)
  • 1. série se vysílala pouze na videoserveru Youtube, ale seriál si získal značnou sledovanost a přesídlil na televizní obrazovky. (kikulin)

Reklama

Reklama