Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (184)

draggo 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpůsobivějších filmů co jsem kdy viděl. Ani se mi nechce věřit že to stálo tak málo peněz, protože tohle překonává většinu vysokorozpočtové produkce o několik tříd. Příběh je skvěle vymyšlený a originální, závěrečná pointa bere dech a dojme k slzám snad každého. K tomu úchvatná hudba a nádherný vizuál. Po shlédnutí jsem hrozně dlouho přemýšlel nad tím, jak to vlastně celé bylo. Pak mě napadlo, že bych to zřejmě neměl brát doslovně, ale spíše jako metaforu souboje světlé a temné stránky člověka, souboje snů a skutečnosti... Tím film dostává zcela nový rozměr, který jen potvrzuje že se jedná o výjimečné a nadčasové dílo, které si zaslouží jen obdiv a chválu. "One, two, three, four"... ono to má skutečně něco do sebe, a ta scéna s řetězem náhod za doprovodu tohoto je úžasná. viděno na PC(DVDrip): 100% a 5*/ ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Tieto ' matrixové ' sračky v b- čkovom prevedení, so ' špatnými ' hercami, kostýmami k pogrcaniu a dialogmi k nasraniu, ma nebaví pozerať. No i napriek tomu nedávam ' odpad! ' , pretože myšlienka s ' tepom sveta' ,bojové sekvencie a muzika sa mi skutočne páčili. Vôbec, nápad celého filmu bol dobrý, no prevedenia už nie. Za málo peňazí, veľa muziky! A pozor na ten idiotský latexový vrzgot, ktorý tam neustále počuť, a ktorý mi tak nesmierne pil krv! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Dnešní hlavní cenou je INK. Tvé jizvy teď zmizí, už žádná hanba, protože pýcha je to z čeho jsme stvořeni..... Přichází noc. Pro někoho má nádech nadpřirozena, protože přináší dobré i špatné sny. Emma nemá mísu, ale svůj vlastní přelud, noční můru do níž ji poslala komplikovanost lidské duše a cesta ven je pouhou nadějí, za kterou se ovšem vyplatí bojovat. OCEŇUJI snahu natočit film ,,jinak“. Líbí se mi vyprávění jakoby ve snech a ve vzpomínkách – tedy mimo realitu převedené do jednoho velkého videoklipu. To platí taktéž o akci. Faktem je, že někomu to může připadat nudné a amatérsky natočené. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Dokážu se podívat i na méně rozpočtový snímek. 2.) Jsem Ing. a zajímá mě proč mi lidi začali říkat INK. 3.) Mám noční můry, ve kterých mám přezdívku BŮH. 4.) Na jiný filmy než na videoklipy stejně nekoukám. PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** P.S: Takový složitější ,,KDOPAK BY SE VLKA BÁL“ říznutý snovou variací na MATRIX. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Z tohoto snímku mám velice smíšené pocity, nedokážu nazvat co jsem cítila při sledování filmu. Nikdy jsem nic podobného neviděla, ale udělalo to na mě nesmírně silný dojem. Úžasně fiktivní děj mě naprosto pohltil již v úvodu a konec mě překvapil v šílené záplavě slz. Vážně uvažuji, že film zařadím do svých oblíbených filmů. Soundtrack ve filmu ve mě též zanechal hlubokou stopu. Krásné, inspirativní, fascinující, ohromující, opravdu velice sofistikovaný příběh. Nemám co namítat, 5/5 si zaslouží. :) ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Po skončení tituliek som ostala v nemom úžase. Wow! Neviem či vyzdvihnúť skôr vizuálnu stránku filmu, alebo tú dejovú, pretože obe sa ma dotkli rovnako silno. K tomu všetkému krásna hudba, výborní herci a môžem s kľudním svedomím povedať, že INK je jeden z najkrajších a hlavne najoriginálnejších filmov aké som doposiaľ videla. Absolútne nechápem tie nízke hodnotenia. Pre mňa jednoznačne 5*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • O distribuci filmu neprojevilo zájem žádné větší studio. Proto byla společnost Double Edge Films donucena sama se postarat o nasazení filmu do nezávislých kin, na DVD a o online distribuci. Na internetu se stal Ink hitem a během týdnu si ho stáhlo několik set tisíc uživatelů, což vyústilo v obrovský zájem o film nejen na internetu, ale také zvýšilo jeho prodej na DVD a Blu-ray. (s.e.p.p)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 250 tisíc amerických dolarů.
    (Martrix)

Reklama

Reklama