Reklama

Reklama

Foo Fighters: Live at Wembley Stadium

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Live at Wembleys Stadium je živé DVD skupiny Foo Fighters natočené během dvou zcela vyprodaných koncertů 6. a 7. června 2007 na stadionu Wembley v Londýně. Během koncertu se představili také dva členové legendárních Led Zeppelin, John Paul Jones a Jimmy Page. DVD obsahuje 18 písní a je dlouhé 120 minut. Můžete na něm vidět kompletní sestavu Foo Fighters: Dave Grohl (zpěv, back vokály, rytmická kytara, bicí), Nate Mendel (basskytara), Chris Shiflett (kytara, back vokály), Taylor Hawkins (bicí, zpěv, back vokály) a kromě toho další muzikanty: Pat Smear, Rami Jaffee, Jessy Green, Drew Hester a zmiňovaní J. P. Jones a J. Page na "Rock and Roll" a "Ramble On". Nahrávka vyšla pod labelem RCA a producentem byl zároveň režisér skupiny Nick Wickham. (Noviik)

(více)

Recenze (25)

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Foo Fighters jsou pro mě jedna z nejlepších a to,že jsem se nakonec nedostal na jejich vystoupení v Praze mě neskutečně sere. Doufám a pevně věřím,že se tato možnost ještě naskytne. Každopádně to co předvedli ve Wembley je to nejlepší co mohou vaše oči vidět. Dave je bombarďák a srdcař a já se klaním ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nemám k tomu asi co říct. Naprosto strhující atmosféra, který vládne od první až do poslední písničky. Nevím kolik FF mají profesionálních záznamů, ale myslím, že žádný z nich se nevyrovná tím, když vyprodané Wembley o počtu cca 86 tisíc lidí zpívají ty největší hity této kapely, která údajně změnila Ameriku, ale také (což je pro mne velice důležité), i tak trochu můj život. ()

Reklama

Mire 

všechny recenze uživatele

Sem iné hodnotenie ako maximálne ani nepatrí. Dva vypredané koncerty vo Wembley z roku 2008, ktoré videlo dokopy pomaly 200 tisíc divákov sú absolútnym vrcholom v kariére Foo Fighters - všimnite si dojatého Grohla pri Best of You, jednoducho nádhera. O tomto v živote nesníval ani samotný Dave, že sa raz dostane TAK ĎALEKO. A to na začiatku toho všetkého bola len obyčajná kazeta, ktorá bola použitá vtedy ešte pre one man projekt Foo Fighters. O trinásť rokov neskôr tento projekt vypredal dva koncerty vo Wembley pre 86 tisíc divákov. K tomu už netreba nič viac dodávať - len si to pozrieť a vypočuť! ()

thierry_14 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně zklamání, protože jsem čekal neopakovatelnou atmosféru a velký zážitek, ale obojího se mi dostalo až u úplně posledního songu Best Of You. Jinak jsem si zpíval nebo se aspoň pohupoval do rytmu jenom u tří dalších písniček. A že by mi běhal mráz po zádech jako u koncertů jiných kapel, to už vůbec ne. 70 % ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Tohle DVD je něco naprosto úžasného, bezkonkurenční atmosféra, kterou by v současné době jiná skupina nevytvořila, za tím si stojím. Zejména Dave Grohl a chvíle, kdy nezvládne udržet slzy a prostě tomu propadne, je to naprosto úžasnej muzikant a tenhle koncert je kompletně jeho záležitost. Nate Mendel, Chris Shiflett jsou vynikajicí muzikanti, stejně tak Grohlův "bratr" Taylor Hawkins, ale na Davea prostě nemají. Ten chlap dokázal, že není jen nějakou postavou Nirvany, ale muzikant srdcem i duší, a že celou Nirvanu i s tim Kurtem Cobainem strčí hravě do kapsy. Tahle skupina má svoji kvalitu a tu neustále zvyšuje, zatímco ostatní dělají pravý opak. Tohle je prostě neuvěřitelná záležitost, která by měla být povinná pro každého, kdo má rád rockovou hudbu. Navíc jsou tu legendy v podobně Led Zeppelinů, prostě paráda. Atmosféru alespoň částečně vystihuje závěrečné Best of you ( http://www.youtube.com/watch?v=CC9knDTlc-Y ), které tuhle nádheru podtrhlo. Pro mě DVD číslo jedna! ()

Zajímavosti (2)

  • Taylor Hawkins (bicie) je nielen dobrý bubeník, ale tiež aj spevák. Presvedčiť sme sa o tom mohli v piesni "Rock N' Roll" od skupiny Led Zeppelin, kde si vymenil miesto s Daveom Grohlom. Tak isto robí aj hlavné vokály. (LolopelS)

Reklama

Reklama