Reklama

Reklama

Foo Fighters: Live at Wembley Stadium

(koncert)

VOD (1)

Obsahy(1)

Live at Wembleys Stadium je živé DVD skupiny Foo Fighters natočené během dvou zcela vyprodaných koncertů 6. a 7. června 2007 na stadionu Wembley v Londýně. Během koncertu se představili také dva členové legendárních Led Zeppelin, John Paul Jones a Jimmy Page. DVD obsahuje 18 písní a je dlouhé 120 minut. Můžete na něm vidět kompletní sestavu Foo Fighters: Dave Grohl (zpěv, back vokály, rytmická kytara, bicí), Nate Mendel (basskytara), Chris Shiflett (kytara, back vokály), Taylor Hawkins (bicí, zpěv, back vokály) a kromě toho další muzikanty: Pat Smear, Rami Jaffee, Jessy Green, Drew Hester a zmiňovaní J. P. Jones a J. Page na "Rock and Roll" a "Ramble On". Nahrávka vyšla pod labelem RCA a producentem byl zároveň režisér skupiny Nick Wickham. (Noviik)

(více)

Recenze (25)

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Foo Fighters jsou pro mě jedna z nejlepších a to,že jsem se nakonec nedostal na jejich vystoupení v Praze mě neskutečně sere. Doufám a pevně věřím,že se tato možnost ještě naskytne. Každopádně to co předvedli ve Wembley je to nejlepší co mohou vaše oči vidět. Dave je bombarďák a srdcař a já se klaním ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se tímto skupině Foo Fighters za to, že jsem s ní ve dnech 6. a 7. 6. 2007 neskákal ve Wembley. Omlouvá mne snad pouze to, že na sloupech veřejného osvětlení v naší obci musel někdo plakát s jejich vystoupením přelepit pozvánkou na burzu dětského oblečení, ale to nijak nesnižuje můj smutek. Nadšení diváci totiž pod pódiem sobecky pochytali veškerou energii a na mne již z televize žádná nevyskočila. Alespoň jsem ji viděl, ale necítil jsem ji a tak se Dave Grohl musí smířit se čtyřmi hvězdami, i když on sám byl tradičně šestihvězdičkový. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Niečo nepopísateľné..fantastický koncert s elektrizujúcou atmosférou, nadupanou kapelovou, skvelými pesničkami..proste všetko tak ako má byť...až idú z toho zimomriavky...neskutočná paráda ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Tento koncert zřejmě nejlepší rockové kapely posledních let má naprosto odzbrojující a elektrizující atmosféru. Dave Grohl má tolik energie, elánu a nadšení, že se mu může momentálně jen těžko někdo rovnat. Tohle je prostě bomba, ale není to nic překvapivého vzhledem ke kvalitě hudby, kterou produkují Foo Fighters. 90s rock s celou řadou příchutí. Tohle je pravý a syrový rock'n'roll a je fajn, že ho ještě někdo v této podobě hraje. 10/10! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Foo Fighters poslouchám už delší dobu, po nedávno zhlédnutém dokumentu jsem si naladil i ten nejznámější koncert a jsem rád. Je to totiž neskutečnej koncert, který dokáže skvěle naladit. Už teď se těším, až Foo Fighters uvidím na vlastní oči, 26.7.2014 v Brightonu... A pokud bude alespoň trochu atmosféra jako tady (i když vím, že srovnávat koncert z Wembley a "normální" koncert se nedá), tak budu nad míru spokojen. Foo Fighters patří právem mezi nejlepší rockové kapely. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Tohle DVD je něco naprosto úžasného, bezkonkurenční atmosféra, kterou by v současné době jiná skupina nevytvořila, za tím si stojím. Zejména Dave Grohl a chvíle, kdy nezvládne udržet slzy a prostě tomu propadne, je to naprosto úžasnej muzikant a tenhle koncert je kompletně jeho záležitost. Nate Mendel, Chris Shiflett jsou vynikajicí muzikanti, stejně tak Grohlův "bratr" Taylor Hawkins, ale na Davea prostě nemají. Ten chlap dokázal, že není jen nějakou postavou Nirvany, ale muzikant srdcem i duší, a že celou Nirvanu i s tim Kurtem Cobainem strčí hravě do kapsy. Tahle skupina má svoji kvalitu a tu neustále zvyšuje, zatímco ostatní dělají pravý opak. Tohle je prostě neuvěřitelná záležitost, která by měla být povinná pro každého, kdo má rád rockovou hudbu. Navíc jsou tu legendy v podobně Led Zeppelinů, prostě paráda. Atmosféru alespoň částečně vystihuje závěrečné Best of you ( http://www.youtube.com/watch?v=CC9knDTlc-Y ), které tuhle nádheru podtrhlo. Pro mě DVD číslo jedna! ()

FrajerTom 

všechny recenze uživatele

Koncert celkově nijak zvlášť výjmečný, ale vidět slzy v očích Davida Grohla když na scénu uvádí legendy Jimmyho Page a Johna Paula Jonese a následné 2 pecky od Led Zeppelin pozvedají tento koncert mezi špičku.. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nemám k tomu asi co říct. Naprosto strhující atmosféra, který vládne od první až do poslední písničky. Nevím kolik FF mají profesionálních záznamů, ale myslím, že žádný z nich se nevyrovná tím, když vyprodané Wembley o počtu cca 86 tisíc lidí zpívají ty největší hity této kapely, která údajně změnila Ameriku, ale také (což je pro mne velice důležité), i tak trochu můj život. ()

thierry_14 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně zklamání, protože jsem čekal neopakovatelnou atmosféru a velký zážitek, ale obojího se mi dostalo až u úplně posledního songu Best Of You. Jinak jsem si zpíval nebo se aspoň pohupoval do rytmu jenom u tří dalších písniček. A že by mi běhal mráz po zádech jako u koncertů jiných kapel, to už vůbec ne. 70 % ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Veľkolepé, grandiózne, no aj tak ma to úplne nepohltilo, čiže tam o tú jednu hviezdu dole. Ale ináč pecka, odporúčam. ()

raky5 

všechny recenze uživatele

Skvelý Grohl a ešte lepší koncert. Foo Fighters majú drive a kopec energie, čo dokázali aj vo Wembley, jednom z vrcholov pre každú kapelu. Hrať vo Wembley je pocta, tým viac ak vypredáte 2 koncerty po sebe...a pri pesničke Best of you a cameách Jimmyho Page a jonesa tuhne krv v žilách :) ()

Tom_Ass86 

všechny recenze uživatele

Výbornej koncert, Foo Fighters se tady podařilo lidi utahat na svoje skvělý písničky, energii, s kterou si to na pódiu užívají a hlavně bezchybné muzikantské výkony, které trvají něco okolo dvou hodin. Takhle má vypadat koncert! ()

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších koncertů jaký jsem kdy viděla! Hlavně některé části bych si mohla pouštět pořád dokola; Learn to Fly, Breakout, My Hero, Monkey Wrench a naprosto nejlepší All My Life a Best of You. Kdykoliv si ráda pustím znovu! ()

zekkx 

všechny recenze uživatele

Davida Grohla mám rád. Už jen proto, že hraje s Tenacious D a že si po Kurtově smrti sebestředně nelebedil v nastřádané slávě ale že se postavil na vlastní nohy a rozjel tuhle skvělou kapelu. Sláva mu očividně nestoupla do hlavy a on tak na tomto živáku jen hýří štěstím a neuvěřitelnou energií. Důvodů proč zavítat do roku 2008 na Wembley stadion do Londýna se samozřejmě najde víc - triangl sólo, které mně přinejmenším dostalo do kolen; Sagvan Tofi za klávesami; překrásný smičcový doprovod kapely v podání Jessy Greene či dvě vzpomínkové pecky s Led Zeppeliňákama. PS: bubeník Taylor Hawkins mi připomíná samotného Davida Grohla. Tolik talentu jak za mikrofonem, tak za bicíma. ()

Reklama

Reklama