Reklama

Reklama

Muse: HAARP

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2008, 99 min

Obsahy(1)

Haarp je živé album a DVD skupiny Muse z Velké Británie. Natočeno bylo 16. a 17. června 2007 na Londýnském stadionu Wembley, vyšlo 17. března 2008. DVD obsahuje materiály, které se natáčely 16. června a samotný koncert, na kterém zazní 20 písní, je ze 17. června 2007. Název je zkratkou projektu High Frequency Active Auroral Research Program, na který se snaží upozornit zpěvák a kytarista Matthew Bellamy. Několik videí zveřejnila skupina na svém webu ve kvalitě upravené přímo pro internetové záznamy, stejně tak skupina vyšla vstříct uživatelům iPodů všeho druhu, když jim některé skladby umožnili stáhnout zcela zdarma. Na DVD můžete vidět kompletní skupinu Muse: Matthew Bellamy (zpěv, kytara, piano, produkce, mix), Christopher Wolstenholme (basskytara, back vokály, kytara, produkce, mix), Dominic Howard (bicí, back vokály, produkce, mix) a další muzikanty: Morgan Nicholls, Dan Newell. Koncert je dlouhý 99 minut a 25 vteřin a vyšel pod labely Helium-3 a Warner Bros. (Noviik)

(více)

Recenze (47)

phantom.ass 

všechny recenze uživatele

Muse jsou pro mě srdcovou záležitostí a album Black Holes & Revelations vrcholem jejich tvorby, což se promítlo i do tohoto koncertu, po kterém už i poslední pochybovači snad museli uznat, že na hudbě těchto tří Britů něco je. Z HAARP přímo sálá eufórie, a to jak publika, tak i kapely, a větším hudebním orgasmem než toto DVD je snad jen vidět / slyšet Múzy na vlastní oči / uši. ()

albionlady 

všechny recenze uživatele

GENIÁLNY KONCERT!!! Nešetrím výkričníkmi, pozerať HAARP je proste jeden obrovský zážitok, chce sa vám kričať, po celom tele vám vybehnú zimomriavky, stihnete sa aj rozplakať, aj tešiť. Kolabovala som pri telke, neviem, čo by som robila, ak by som naň bola vo Wembley :D. Dokonalé. MUSE nie sú "jednou z najlepších kapiel súčasnosti", oni SÚ najlepší. Bodka. http://www.youtube.com/watch?v=vSY1yg5qHG8 ()

Reklama

Cloudek 

všechny recenze uživatele

Záznam Londýnského koncertu Muse nemůžu hodnotit jinak, než pěti hvězdičkami. Muse hrajou skvěle nejen na studiových nahrávkách, dobře jim to jde i venku a oproti mnohým kapelám, jejichž fanoušci nejsou zrovna nejlepší parta dokážou předvést kvalitní, zábavnou a energickou show. Matthew Bellamy dělá co umí a jde mu to. I tak mě ale H.A.A.R.P. tak trochu zamrzel, hlavně teda výběr písniček , shoty na publikum, kde je pochopitelné, že je plné černovlásků ( vzhledem k širokému záběru posledního alba ) a kamera tomu dává pocit, že jde o nějakou nadlidskou show... to je samozřejmě do jisté míry správné, ale někdo by z toho mohl mít podivné iluze. Každopádně doufám, že nás Muse tento podzim navštíví s novým albem. Uvidíme se tam. ()

Katka88 

všechny recenze uživatele

Po zážitku na Rock for People 2010 už nějak začínám chápat to šílenství okolo Muse a proč se o nich říká, že jsou v současnosti jedna z nejlepších koncertních kapel. Něco na tom (nich) fakt je a 99 % z té "MuseHysterie" je pravdivých. (btw - bylo ode mě dost arogantní znát před koncertem pouze poslední dvě alba - ty starší jsou totiž AWESOME a v určitých pasážích je předčí!) No nic, s tou ódou na Muse pomalu končim, možná to ještě rozeberu jindy, až se mi třeba poštěstí vidět je znova - regulérně se ze mě totiž stal jejich velký fanoušek. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Či ste fanúšik, alebo nie, výkon a show, ktorá bola predvedená členmi kapely MUSE je prinajmenšom obdivuhodná. Toľko talentu a umenia koncentrovaného na jednom mieste neuvidíte každý deň. MUSE v plnej kráse dokazujú svoju výnimočnosť a profesionálnosť podfarbenú šarmom ktorý šíria všade navôkol seba. Bez zaváhania 100%. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Tento dvojkoncert navštívilo ve Wembley více jak 150 000 diváků. (poz3n)

Reklama

Reklama