Reklama

Reklama

V Rusku existuje park, kde slibují ohromný zážitek z paintballu. My sledujeme skupinu neznámých lidí, ze které byl utvořen tým zelených. Jejich úkolem je během 24 hodin najít všech 6 vlajek a kufrů, ve kterých najdou předměty, které by se jim mohly hodit. Jde o velmi nesourodou skupinu a první velká zkouška je hned u první vlajky, kde na ně zaútočí protivníci. Jedna z žen i tak dokázala najít kufřík a v něm byla neprůstřelná vesta. Nejprve nikdo moc nechápal, k čemu jim bude, ale brzy byl zastřelen jeden z členů skupiny. Skupina se tedy dala na útěk, přesto jeden po druhém umírali. Skupina se setkala s členy týmu oranžových a brzy jim bylo jasné, že je nezabíjejí oni. I tak ale oranžové zabili. Jedna ze zelených si navíc všimla kamer po celém lese, takže jí došlo, že někdo ten masakr pozoruje. Když už zbyli jen poslední čtyři hráči, rozdělili se do dvojic, aby našli poslední dvě vlajky. Jeden tým byl zlikvidován velmi brzy. Během jejich vraždění nám je odhaleno, že jde o hru o přežití. Za pozorování těch vražd platí diváci velké peníze, tudíž očekávají dobrou show. Poslední žijící pár tuší, že nikdo další nepřežil. Muže ještě za světla popálí v obličeji kyselina, v noci už je rovnou zabit. Posledním přeživším je Anna, která ve tmě najde vysílačku vraha... (TV Prima)

(více)

Recenze (103)

Kecik 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol skutočne brak prvého stupňa. A pritom to vôbec nemuselo takto dopadnúť. Film má celkom zaujímavý námet - (partia sa vyberie zahrať si paintball no niekto na nich začne strieľať ostrými nábojmi). No to je asi tak jediné plus tohto filmu. Potom je to celé akási nudná zlátanina, ktorú umocňuje nie veľmi dobrá kamera. 1 hviezdička za ten nápad. ()

Druby 

všechny recenze uživatele

Ač mám filmy typu "last man standing" rád, tak tohle byla tragédie. Jediné, co bylo víc než dobré, je námět - bohužel, ten byl zprzněn tak, až to hezké není. Snad ani jedna smrt není uvěřitelná, snad ani jeden charakter reálný - navíc do sebe nezapadají. Těžkej brak, tupé dialogy..od nuly zachraňuje stopáž a přežití vcelku sympatické postavy..s bídou 15% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem si udělal žebříček hororů, které by stály za to zhlédnout a Paintball se sice vyhříval na posledním místě v hororech za rok 2009, ale tak nějak jsem doufal, že by mě film díky netradičnímu názvu mohl zaujmout. Ale opak je pravdou a musím uznat, že tento horor je opravdu blbost. Grupa lidí, kteří jsou na začátku ultratvrdí a nic na světě je nemůže zaskočit, je vypuštěna do přírody a očekávají tradiční souboj dvou týmů proti sobě. Vše zabírá naprosto tragická kamera a já brzy zjišťuji, že tohle bude velký provar. Náznakem k lepšímu byly pohledy infra kamery, kdy borec vidí to co ostatní nevidí (např. lidi kdesi v zemi v nějaké zřicenině). Ale to byl jen zmar a stejně se to nakonec zhouplo k debilní akci s blbým dějem a vraždami. Ani dokoukat jsem to nechtěl, ale nekonec jsem to vydržel a bylo mi vysvětelo o co že to ve filmu vlastně šlo. No a řeknu vám, že to byla další maximální kokotina. Tohle se španělským ptáčkům nepovedlo, ale při pomyšlení na ostatní skvělé španělské horory jim tento přehmat odpustím a rychle na něj zapomenu. 20% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď od začiatku bolo jasné, že tento film bude len ďalšia tupá lesná vyvrazdovacka, bez čo i len jednej vypätejšej sceny. A čo je najhoršie, že pri týchto druhoch filmov, sú najzaujímavejšie vraždy a ich prevedenie. Ale režisér tohto braku sa rozhodol pre niečo neopozerane a to vraždy ukázať v čiernobielom šate a to bol totálne špatne ťah a určite si to potom už aj on uvedomil, lenže už bolo neskoro. Takže film bez gore, ale zas s debilnými dialógmi a otrasnými hercami. Zdá sa, že žiadne pozitívum som nenašiel, ale jedno áno a tým je to, že som film dopozeral bez toho, aby som sa čo i len raz pozrel na hodinky, kedy bude koniec. A to pri takýchto tipoch filmov, sa mi to stáva často. Slabé 2*. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Solidní odreagovačka pro zažrané hráče Paintballu (já jím nejsem). Film je klasickou vyvražďovačkou, hrou na kočku a myš, lovce a kořisti. Samozřejmě, že se mi nelíbily herecké výkony, příšerné dialogy a tragický pokus o napětí. Vše ostatní ale překvapivě fungovalo. Byly zde ukázány netradiční způsoby vraždění, zajímavé termální vidění lovce, díky kterému jsme sledovali vraždy ve"svítivém". Postavy byly ploché, proto bych uvítal spojení zelených s druhým týmem a následný totální masakr. Filmy, kde odpadává jeden po druhým, musí mít zajímavé a sympatické postavy, jinak se stávají nudnými. Proto masakr třeba třech lidí najednou, by byl mnohem vhodnější. Co se mi nelíbilo, byl tradičně závěr. Solidní thriller pro nenáročné diváky, horor pro děti, pro mě vtipné a záživné. 55% 24.01. 2010 ()

Galerie (30)

Související novinky

Půjde po vás Hitman 2

Půjde po vás Hitman 2

26.05.2010

Přestože jednička nenadchla ani fanoušky hry firmy Eidos, ani „běžné diváky“, s rozpočtem 30 milionů vydělala jen v kinech rovnou stovku, takže zabiják s kódovým označením 47 se vrátí. Scénář Kylea… (více)

Reklama

Reklama