Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Čtec 

všechny recenze uživatele

Dobrý. Ale někdy mi strašně vadí jedna věc - jak přítomní pánové mistři světa urážejí lidi, kteří evidentně něco - a dobře - umí, jen se to prostě nedá tak jednoduše prodat... Přijde mi to velmi buranské a nekulturní... U Dany Bérové a Marty Novákové jsem si toho nevšiml. Tak to asi budou výstřiky testosteronu. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

po debilních projektech typu vyvolení, superstar či velký bratr se ČT rozhodla bouchnout do stolu a jako jediná přišla s reality show pro normální lidi. Skvělý nápad vytvořit tuhle show. Samozřejmě lidi toho "zneužívají" a proto jsem často svědky dementních prezentací v provedení dementních lidí. Samotný pořad je však dobrý ve všech směrech. proč ? protože když už někdo získaá onu investici, divák-podnikatel si řekne že to je možné a jak má vypadat správná prezentace, kalkulace, rozvaha, rozjezd businessu apod. Pokud je "soutěžící" odrovnán, divák-podnikatel ví co nemá dělat, jak a co podnikatelé odradí apod apod. Samozřejmě ona častá až hodně tvrdá reakce investorů na neadekvátní projekty JE pro kamery, jediná věc co se mi nelíbí je trošku obehraná písnička té brunety (ted nevím jmeno) , která každý díl prostě musí říct "že má hodně aut v garaži" ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem narazila já, odpůrce většiny tv pořádů, úplnou náhodou při pracovní nudě a šéf by ze mě nejspíš radost neměl, jelikož jsem se do závěrečných titulků úplně zapoměla věnovat pracovní náplni. Online sleduji předchozí díly čtvrté řady, časem se chystám i na další, jelikož Den D opravdu dokáže zaujmout a udržet. Investoři čtvrté série jsou navíc hrozní sympaťáci. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Pořad nebo soutěž, chcete-li, která je či byla opravdu na úrovni. Škoda jen, že skutečně málo nápadů co lidi přinesli bylo uskutečnitelných a které za něco stály a měli je dobře zpracované. Někdy se u toho člověk i docela pobavil, s čím dokázali lidi přijít a mysleli si, co kdyby náhodou. :-) Nedíval jsem se pravidelně, ale kdybych mohl, určitě bych nevynechal jediný díl. ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Hovori sa, ze medzi slepymi je jednocko kralom a tak bych to prirovnal k tejto reality show. Na CT1 jedna z velmi popularnych relacii ktoru vraj sleduje 500.000 ludi v Ceskej republike. Niektore projekty naozaj stoja za zvazenie a su hodne investicii, niektore len na smiech. Kazdopadne sa jedna o zdarilu prezentaciu jednotlivych napadov. Zatial vseobecne najoblubenejsie propagacie ktore nedostali od investorov ani halier boli Cokokornouty kde pan Vztekly urobil z toho one man show (84r) a Zalozfirmu.cz kde pravnik dostal do uzkych i samotnych investorov ktori mali velke oci. Len tak dalej konecne je tato verejnopravna televizia hodna mojich poplatkov co sa vobec neda povedat o inych zabavnych relaciach vysielanych na tomto programe. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Největší zásah do sestavy investorů proběhl ve 4. sérii, kdy z předešlé sestavy zbyl jen Michael Rostock a přibyli Margareta Křížová, Petra Rychnovská, John Vanhara a Michal Hanus. (DexMASTER094)
  • V divácké anketě byl za největší propadák zvolen projekt 'Tajemství nesmrtelnosti'. (skrblik007)
  • Jen jeden z investorů odešel a znovu se objevil v další řadě. Řeč je o Ivanu Pilném, který po první sérii odešel a vrátil se zpět až ve třetí, která byla i jeho poslední. Ve Dni D se ovšem objevil ještě jednou, ale v opačné roli, kdy ve IV. řadě prezentoval svůj vlastní projekt. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama