Reklama

Reklama

Aerosmith: You Gotta Move

(koncert)
všechny plakáty

Recenze (5)

lobo87 

všechny recenze uživatele

Ako tu bolo spomenuté, mohol to byť skvelý koncert so zaujímavými dvd bonusmi. Takto je to mix, ktorý pravých fanúšikov určite nepoteší. Ale Aerosmith a ich hudbu mám veľmi rád... 75% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jenom si říkám, jak to mohl bejt skvělej koncert, kdyby ponechanej tak jak je a nikdo mezi j ednotlivý písničky necpal ty záběry z natáčení desky, zákulisí, setkání s fanoušky a rozhovory, které ještě ke všemu přesahují do jednotlivých písniček, takže většina předeher a někdy dokonce i kytarových sól je utlumena a vy slyšíte mluvit někoho z kapely. Je to velká škoda, protože Aerosmith na živo mají obrovskou šťávu a bylo to vidět i během jednotlivých skladeb. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Peckovej koncert na kterém jsem pár let zpátky denně ulétával. Joe Perry na kytaru válí jako za mlada a druhá polovina toxických dvojčat rozhodně nezůstává pozadu. Jediné, co mi trošku vadilo je fakt, že se jedná o sestřih z několika koncertů, takže se členové kapely během jedné skladby klidně i několikrát "převléknou" a následně i "teleportují". Jinak ale poctivá rocková show jak se na takovou legendu sluší a patří. ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

Ďalší z koncertov, ktorý neplynie ako jeden celok, ale je predeľovaný výpoveďami jednotlivých členov kapely, prípadne scénami zo života počas tour k albumu Honkin On Bobo. Nie každému to môže byť po chuti, pamätám si na jeden záznam koncertu, kde ma to neuveriteľne iritovalo. Možno ďalším mínusom je, že záznam je z dvoch koncertov, čo mi vadí asi viac ako prúpovídky. Napriek tomu, nasadenie a súhra kapely je úžasná, vyvažuje to vyššie spomenuté nedostatky. Joe Perry je veľký frajer, veľký. Na plný počet to nie je, tak tri a pol to vidím. Čiže zaokrúhľujem na štyri. ()

Reklama

Reklama