Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedinečný projekt Olgy Špátové zachycující Karla Gotta ve chvílích triumfu i přemýšlení o klíčových momentech vlastního života. (oficiální text distributora)

Recenze (79)

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Karla Gotta samozřejmě uznávám jako ikonu, vlastně i fenomén a když měl připravovaný snímek tohle slovo v názvu, moc jsem se těšil. Při jeho sledování jsem se nenudil , ovšem při závěrečných titulcích se ve mne rozhostilo velké NIC. Pohled do soukromí Gotta, pohled do minulosti, archivní záběry.. vše bylo velmi povrchní. Vše už jsem někde viděl a tento dokument mi vlastně nic nového nesdělíl, pouze to všechno nějak shrnul a dal tomu červenou mašličku. Je to veliká škoda a ve finále Fenomén Gott zavání nafouknutou bublinou, vedle které jsou 13té komnaty těžkotonážními dokumentárními velkofilmy.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice pěkný dokument o našem nejlepším zpěváku, který se drží vlastně celý život na vrcholu popularity nejenom u nás. Což je víc než pozoruhodné. Je to Pan zpěvák na kterého prostě nikdo nemá. Můžete ho nenávidět, ale to je asi to jediné co můžete, že má talent jako málo kdo se mu prostě upřít nedá. A ještě k tomu je to velice sympatický člověk, žádný nafoukanec. Dokument nám nabízí pohled na život zpěváka při cestování a doma v rodině. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Karel Gott je jedna z mála osobností, která si oprávněně může říkat celebrita, aniž by se tam dávaly uvozovky, či to bylo myšleno posměšně. Je to zpěvák, který má fanynky a fanoušky všech věkových kategorií, což se podaří málokomu, (hlavně v ČR). A ať se to někomu líbí nebo ne, stále nám má co nabídnout. Je to totiž člověk, který ke své slávě nepotřebuje bulvární články, nebo nějaké pochybné reklamy. Pro tohle si Karla hodně vážím. Tento dokument si myslím byl natočen obstojně. P. S. Kdyby platilo jedno staré indiánské moudro, (každá fotka vám ukradne kousek duše), tak Karel by byl už v polovině 80. let naprostá troska bez duše. :-) P. S. 2 A to, že si Karel chodí pro Slavíka každý rok, je dobře. Protože momentálně naše (hudební) scéna nemá nikoho, kdo by se mu, byť vzdáleně, přiblížil. A jsem hodně zvědavý, zda se někdo takový vůbec najde. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

720. hodnocený film: nevím, co jsem vlastně čekal od dokumentu o zlatém slvíkovi, ale ozhodně to bylo víc, než mi bylo dáno. Ta holka, co to natočila spíše jen těžila z díla svého otce a jeho slávy (podobně jako ze slávy samotného Karla Gotta). Nikterak Gottovi v jeho kariéře nepomůže a ani mu neuškodí. Jako dokument docela dobrý, ale čekal jsem víc. 3* jsou maximem. Na to, jak byl tento pořad bombasticky medializován pomocí upoutáven na Nově, tak fakt docela průser. 3* ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Olga Špátová nechala diváky nahlédnout do soukromí Karla Gotta spíše kradmo a jen na několik okamžiků. Není tu nic, co by neodpovídalo ustálené představě o životě Zlatého slavíka. Snad nejcennější jsou autentické záběry z několika zahraničních turné (Berlín, Kanada), které jej ukazují jako nadmíru velkorysého a přátelského muže, jako profesionála, který svou popularitu nestavěl na odiv a bez váhání se s úsměvem podepisoval i té poslední cigošce kdesi na peróně. Jak v dokumentu říká Ladislav Štaidl, lidé Gotta prostě zbožňovali. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • V roce 2009, kdy snímek odvysílala televize Nova, se stal titul nejsledovanějším televizním filmem roku. [Zdroj: mediafax.cz] (hippyman)

Reklama

Reklama