Reklama

Reklama

After Last Season

Trailer

Obsahy(1)

Ve městě dochází k brutálním vraždám a dvojice studentů medicíny je nucena čelit novým otázkám a současně se pokouší vraha odhalit pomocí doposud nevídané vědecké technologie. (sitmin)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy špatné, velmi špatné, tak špatné, až jsou zábavné ... a pak je After Last Season. Nejohavnější útok na jemnocit kohokoliv, nejen filmového fanouška. Já vím, že je snadné navážet se do extrémních hloupostí, přičemž jde jen o to vymyslet mnoho vtipných přirovnání, ale After Last Season je celovečerní ukázkou toho, co Američané nazývají "WTF?", takže ani já se nevyhnu nějakým žertům (skrze slzy). Společně s Wiseauovým The Room se jedná o nejhorší film dekády, který se dostal do normální distribuce (pokud tím myslíme ty 4 kina v USA), ale už během sledování jsem se slzou v oku vzpomínal na všechny ty strašné filmy a v duchu se jim omlouval. ... O ději vám moc nepovím, film nemá postsynchrony a šišlajícím panákům je rozumět každé čtvrté slovo. Zjevuje se tam neviditelný zabiják, který tajemně zavírá a otvírá dveře (několikrát za sebou). Ze synopse jsem taky nebyl moc moudrý, zejména z toho důvodu, že jsem vygoogloval více rozborů a výkladů děje, než kolik má Inception. ... "Hraje" tam asi pět lidí a i podebraný nehet Laurence Oliviera měl více talentu než ti všichni dohromady. "Kameraman" ostří uprostřed záběrů. Třetinu filmu tvoří proklamované trikové sekvence ... Checht ... Vzpomínáte na spořiče obrazovky u Windowsů '95? Takové ty kuličky, co se měnily na krychle a tak. Ano, přesně takhle vypadá třicetiminutová scéna snění hrdinů. Další třetinu tvoří statické záběry na umakartovou zeď. (nekecám) Zbylou třetinu trávíme ve skladišti plném beden, židlí a plynového potrubí, což má představovat vědeckou laboratoř. Dostávám se k nejšílenějšímu atributu - jistě máte v živé paměti Woodovu výpravu vesmírné lodi (žebřík, stůl, metronom) - naprosto vážně zde používají magnetickou rezonanci vyrobenou z lepenky! To je jako Michel Gondry na cracku! Podle Imdb měl snímek rozpočet 5 milionů dolarů. Amerických dolarů. Buď se sekli o 5 nul nebo se jedná o největší finanční tunel v dějinách kinematografie. ... Je to strašlivá nuda, která je přesto - svým způsobem - zábavná po celou dobu, protože člověk odmítá uvěřit v tak avantgardní trápení, které prožívá. ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem si řekl, že budu objevovat nové hranice filmu a při velmi zevrubném a intensivním průzkumu okrajů kinematografie jsem nalezl tento bizarní počin, na který jistojistě nikdy nezapomenu. Na začátek bych rád vyjádřil svůj názor, že by bylo nefér a v podstatě neobjektivní říkat, že After Last Season je špatný film. Rozhodně jsem byl po shlédnutí nabitý dojmy, což od filmu chci. Ty dojmy byly samozřejmě velmi smíšené a rozporuplné, ale z hlediska schopnosti zaujmout diváka to u mně rozhodně zaznamenalo úspěch. Popravdě ani nevím, co bych o tom více mohl říct, aniž bych popsal 5 stran. Rozhodně doporučuji všem, kteří touží po poznání. ()

Reklama

exlax odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo myšlené vážně, šlo by o nejlepší trolling v dějinách filmu. Ovšem pokud je tohle prostě špatný film, The Room je kinematografický masterpiece. ()

Zupan_ odpad!

všechny recenze uživatele

S filmom toto tu nemá vobec nič spoločné, ide iba o ukážkový priklad prania špinavých peňazí a ani sa tým dokonca netají. ()

Zajímavosti (3)

  • Z celkového rozpočtu 5 000 000 amerických dolarů byl snímek natočen přibližně za 40 000, zbytek rozpočtu pokryl náklady na počítačovou animaci a speciální efekty. (sitmin)
  • Mark Region, autor scénáře i řežísér, pracoval na scénáři 2 až 3 roky, než započala produkce. (sitmin)
  • Film byl ve výrobě celkem 10 let. (sitmin)

Reklama

Reklama