Reklama

Reklama

After Last Season

Trailer

Obsahy(1)

Ve městě dochází k brutálním vraždám a dvojice studentů medicíny je nucena čelit novým otázkám a současně se pokouší vraha odhalit pomocí doposud nevídané vědecké technologie. (sitmin)

Recenze (4)

sitmin 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem si řekl, že budu objevovat nové hranice filmu a při velmi zevrubném a intensivním průzkumu okrajů kinematografie jsem nalezl tento bizarní počin, na který jistojistě nikdy nezapomenu. Na začátek bych rád vyjádřil svůj názor, že by bylo nefér a v podstatě neobjektivní říkat, že After Last Season je špatný film. Rozhodně jsem byl po shlédnutí nabitý dojmy, což od filmu chci. Ty dojmy byly samozřejmě velmi smíšené a rozporuplné, ale z hlediska schopnosti zaujmout diváka to u mně rozhodně zaznamenalo úspěch. Popravdě ani nevím, co bych o tom více mohl říct, aniž bych popsal 5 stran. Rozhodně doporučuji všem, kteří touží po poznání. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy špatné, velmi špatné, tak špatné, až jsou zábavné ... a pak je After Last Season. Nejohavnější útok na jemnocit kohokoliv, nejen filmového fanouška. Já vím, že je snadné navážet se do extrémních hloupostí, přičemž jde jen o to vymyslet mnoho vtipných přirovnání, ale After Last Season je celovečerní ukázkou toho, co Američané nazývají "WTF?", takže ani já se nevyhnu nějakým žertům (skrze slzy). Společně s Wiseauovým The Room se jedná o nejhorší film dekády, který se dostal do normální distribuce (pokud tím myslíme ty 4 kina v USA), ale už během sledování jsem se slzou v oku vzpomínal na všechny ty strašné filmy a v duchu se jim omlouval. ... O ději vám moc nepovím, film nemá postsynchrony a šišlajícím panákům je rozumět každé čtvrté slovo. Zjevuje se tam neviditelný zabiják, který tajemně zavírá a otvírá dveře (několikrát za sebou). Ze synopse jsem taky nebyl moc moudrý, zejména z toho důvodu, že jsem vygoogloval více rozborů a výkladů děje, než kolik má Inception. ... "Hraje" tam asi pět lidí a i podebraný nehet Laurence Oliviera měl více talentu než ti všichni dohromady. "Kameraman" ostří uprostřed záběrů. Třetinu filmu tvoří proklamované trikové sekvence ... Checht ... Vzpomínáte na spořiče obrazovky u Windowsů '95? Takové ty kuličky, co se měnily na krychle a tak. Ano, přesně takhle vypadá třicetiminutová scéna snění hrdinů. Další třetinu tvoří statické záběry na umakartovou zeď. (nekecám) Zbylou třetinu trávíme ve skladišti plném beden, židlí a plynového potrubí, což má představovat vědeckou laboratoř. Dostávám se k nejšílenějšímu atributu - jistě máte v živé paměti Woodovu výpravu vesmírné lodi (žebřík, stůl, metronom) - naprosto vážně zde používají magnetickou rezonanci vyrobenou z lepenky! To je jako Michel Gondry na cracku! Podle Imdb měl snímek rozpočet 5 milionů dolarů. Amerických dolarů. Buď se sekli o 5 nul nebo se jedná o největší finanční tunel v dějinách kinematografie. ... Je to strašlivá nuda, která je přesto - svým způsobem - zábavná po celou dobu, protože člověk odmítá uvěřit v tak avantgardní trápení, které prožívá. ()

exlax odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo myšlené vážně, šlo by o nejlepší trolling v dějinách filmu. Ovšem pokud je tohle prostě špatný film, The Room je kinematografický masterpiece. ()

Zupan_ odpad!

všechny recenze uživatele

S filmom toto tu nemá vobec nič spoločné, ide iba o ukážkový priklad prania špinavých peňazí a ani sa tým dokonca netají. ()

Reklama

Reklama