Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá a nevtipná "komedie", absolutně bez děje a s minimální pointou. Vyzerá to velmi nízkonákladově a taky to tak dopadá. Nehodnotím filmy podle výše rozpočtu, naopak nízkorozpočtovým kouskům fandím. Jenže tohle šlo mimo mě. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu, kterou dílo mělo zaujmout. Je mi líto Pavla Zedníčka a Jany Paulové, že se museli takhle ztrapňovat před kamerou. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zfilmovaná divadelní hra mladých italských autorů Fionna Bettaniniho a Diego Ruize o dvou přátelích nucených spolu přespat v Motelu. A noc je plná důvěrného hovoru o sexu. Stejně jako na divadelních prknech, pro které byla hra pro české diváky patřičně upravena aby to zase nebyl až tak veliký kalibr, si ve filmu, pro který napsal scénář režisér Zdeněk Troška, opět role střihli Pavel Zedníček a Jana Paulová. Jejich postavy jsou věkově dost od sebe a oba mají i jiné zkušenosti. Podle toho také ta jejich rozmluva vypadá. Jak se od divadelní verze tato filmová liší nemohu posoudit, každopádně divadelnost hry je věrně cílená. Pochopitelně se celý komplex děje odehrává v jedné místnosti a jde tu hlavně o situační humor a v jistém přehrávání, kde Jana Paulová bezkonkurenčně boduje. Takže je tento snímek určen převážně pro diváky chodící na divadelní představení kteří se na tuto hru z jakýkoliv důvodů nedostali, nebo si ji chtějí jen tak připomenout. ()

Reklama

Darksophie odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla upoutávky řekla jsem si odpad. A pak mi došlo, že bych neměla soudit jen podle pár minut a odhodlala jsem se ke skouknutí celého tohoto "filmu"... Věřím tomu, že jako divadlo to jistě není špatné, ale jako film a ještě v tomto obsazení... prostě nemůžu hodnotit jinak... někdo zde psal, že to hodnotíme špatně, protože je to na Nově a že na Čt 1 by jsme to hodnotili lépe... tak nevím jak vy, ale mě ta ikonka v rohu televize zase tak moc nezajímá a blbost zkrátka zůstane blbostí... bohužel Troška nezklamal... ()

cyright 

všechny recenze uživatele

Rád se vklíním mezi všechny ty odpady (zajímavé bylo sledovat, kolik se jich vyrojilo už po čtvrthodince) se svými čtyřmi trochu nadhodnocenými hvězdičkami. Ano, dělat z tohoto divadelního představení film bylo bezpředmětné a nefunkční. Ale co na tom záleží, když se to celé odehrává na posteli? S filem to nemá nic společného, ale jako činohra velmi velmi vtipné a povedené a s příjemnou NADSÁZKOU zahrané (ano prosím, divte se, odborníci. Dle mého názoru herci moc dobře vědí, co dělají). -1* za ten hloupý pokus udělat z toho film. "Zabil jsem ji, protože v posteli moc kecala!" :-D ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný fanoušek TV NOVA, ba naopak.. Podobně to mám i se Zdeňkem Troškou. Přesto musím říct, že jsem se u tohoto televizního přepisu divadelní hry docela pobavil. Zedníček s Paulovou jsou očividně sehraná dvojka a tento konverzační humor jim sedí. Docela rád bych viděl provedení v divadle Kalich. :) Tam je to přehrávání určitě neobtěžující a na místě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama