Reklama

Reklama

Oblast 51: Pravda nebo fikce?

  • USA Area 51: Fact or Fiction (více)
Ukázka z filmu

Co se v Oblasti 51 odehrává? Toto vyšetřování odhaluje dosud neznámé skutečnosti o supertajné letecké základně. Nejvyspělejší satelitní technologie nám umožní nahlédnout do útrob místa, jehož existenci vláda Spojených států stále popírá. Náš tým stráví 24 hodin zkoumáním důmyslného systému bezpečnosti i atmosféry strachu, které tuto odlehlou pouštní oblast obklopují. Naši vyšetřovatelé odkrývají pravdu kolem testování letadel, nejpřísnějšího utajení, k jehož zachování jsou všichni pracovníci základny zavázáni. Oblast 51 je nejostřeji hlídané a zároveň nejzáhadnější vládní zařízení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (27)

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučký dokument, z ktorého sa nič nedozviete, a ktorý dokonca nedáva ani nejaké zaujímavé otázky na zamyslenie (UFO ?, testovanie zbrani ? atď), ktoré by vás navnadili na ďalšie googlenie a zisťovanie pravdy. Vyvrcholením mal byť rozhovor s bývalým zamestnancom, trval ale pár minút, rozprával plno nepodstatných informácií a k podstate sa ani zďaleka nedostal. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chápu, že je to datem vzniku hodně vousatý dokument a rozhodně jsem nečekal, že prorazí bránu, vyzpovídají přeživšího mimozemšťana z roswellské havárie a v jeho talíři společně odletí do nedalekého Mandalay Bay na partičku blackjacku, nicméně informační hodnota tohoto investigativního díla se limitně blíží nule a snaha o dramatičnost často hraničila s trapností. Hned na začátku, kdy Bob, Mike, Chuck a Guy (už ty křestní jména mě měla varovat) rozdělají mapu oblasti v bistru, měla přijít jedna věc. Měli si dát smaženou slaninu se čtyřmi vejci a toasty, pár lívanců s javorovým sirupem, několik hrnků kafe a s čerstvým výtiskem Las Vegas Review-Journal se odebrat tam, kde i odhalovač konspirací chodí pěšky. A pak, těsně před spláchnutím, by v míse nalezli přesně to, co přinese jejich čtyři a dvacetihodinová výzvědná akce. Pravda je tam venku a ne uvnitř. Fox Mulder měl pravdu.. ()

Reklama

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Pred pozretím tohoto dokumentu som si čítal komentáre užívateľov a musím povedať, že v podstate mali pravdu. Dozvieme sa akurát o nejakých zabezpečovacích systémoch v okolí základne a jedna krátka výpoveď bývalého zamestnanca. Inak nič zaujímavé. Ale pretože ja som nevedel takmer nič o oblasti 51, tak dávam 3* ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že přes jakoukoliv snahu o nějaké odhalení, k čemu se oblast 51 vlastně doopravdy používá, legálně nelze zjistit. A rovněž ani nelegálně, neboť americká vláda to má tvrdě pod kontrolou. To ale ještě neopravňuje tvůrce dokumentu, aby na to diváka nalákali a pak ho dusili zbytečnými žvásty a honbou za ničím tři čtvrtě hodiny. Kdyby byl dokument krátkometrážní maximálně do 20 minut hodnotil bych určitě jinak. Takhle to ale stojí za pytel. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádný dokument o oblasti 51 a létajících talířích, konečně prokázaný materiál. O tom, že tam testují nová letadla, motory apod. Otázka z ní: odkud mají materiály, technologickou inspiraci? Chce to druhý díl.....tentokrát by tam mohli být zelení mužíčci. Solidní dokument, který si na nic nehraje.... ()

Reklama

Reklama