Reklama

Reklama

Polepšovna mazlíčků

(pořad)

VOD (1)

Obsahy(1)

Přerostl vám problémový pes nebo kočka přes hlavu? Znepříjemňuje život vám i okolí a nevíte, jakou špatnost provede příště? Pošlete vašeho mazlíčka do polepšovny! (oficiální text distributora)

Recenze (44)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Upozorňuji, že jako kynolog jsem zaujatý a samotný pořad považuji za tragédii. Spíš Polepšovna pro páníčky… Zbytečný pořad tvářící se chytře. Některé rady veterinářky jsou opodstatněné, proto ta hvězdička. Tím, že je pořad sestříhaný, tak je jasné, že se vytrácí autentičnost. Pořad hlavně vypovídá o naivitě (slušně řečeno) majitelů: pořídit si argentinskou dogu a chtít od ní, aby na lusknutí prstem poslechla, ale zároveň ji nechat vlčit bez výcviku??? Divit se, že foxteriér skáče po paraglaidistech??? Chodit venčit v podpatcích??? Nechápu, za co dostali majitelé těch čtyřnožců krmivo od sponzora… Srovnatelné s pořadem Psí život . ()

UnholyEvil odpad!

všechny recenze uživatele

Za komediální hodnotu vyplívající z absurdity konání paní Cruely-Žertové a za roztomilé mazlíčky bych mohla dát klidně i jednu hvězdičku... Ale za zničení života tolika psů nejen na, nýbrž jistojistě i před televizními obrazovkami musím tento kýbl řídkých exkrementů poslat přímo do pekel horoucích. Závěrem bych veřejně vyzvala všechny pejskaře, kteří chtějí mít se svým psem hezký a zdravý vztah, aby zahodili piškoty, vrátili psa k sobě do smečky, kam taky patří, a společnými silami vsadili veškeré lidi, kteří se na "tom" podíleli do žaláře za týrání zvířat! ()

Reklama

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Trochu mi uniká smysl tohoto pořadu. Právě už nápad se mě zdál divný a v produkci Tv Nova to dopadlo ještě hůř než jsem čekal.. Nelíbí se mi ani způsob jak se to natáčí, nikdo nic neuvede a celé je to ke všemu nudné, když chceme naučit zvíře k poslušnosti, nemusí se snad dělat takovýhle nesmyslný pořad. První díl a stačilo.. Znělka směšná, pořad směšný :) ()

SkyLukey odpad!

všechny recenze uživatele

Spíše polepšovna páničků. Doslova mě iritují lidé, co si myslí, že mají zhovadilé zvíře, které není schopné se naučit základním životním návykům. Ve skutečnosti je to šaškárna lidí, kteří jsou vlastně sami neschopní naučit mazlíčka základním povelům. Český seriál Polepšovna mazlíčků je jen českou verzí amerického pořadu. ()

Allegro.g. 

všechny recenze uživatele

No nevím, je to spíš polepšovna páníčků a přehlídka různých podivných charakterů, kteří nechápou, že pes je pes a ne panenka, nepatří do postele a "hopity" a "mazlinky" a papů s páníčkem na něj neplatí. Ta specialistka je docela cool, už jak ty lidi přijdou, tak na ně tak zahlíží a hodnotí je, protože chyba je vlastně vždycky v těch lidech. Co je trapné je, že ty "nápravné metody" se neustále opakují, což je ale tím, že vesměs všichni dělají stejné chyby. Jakou poučení dobré, jako televizní formát na prd. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama