foto

Jan Horáček

  • nar. 6.4.1973 (46 let)
    Gottwaldov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Tichý společník
2011 Gorila
2006 Ještě žiju s věšákem, plácačkou a čepicí
2001 Nachové plachty
2000 Rodinka (studentský film)
Soňa si sedne na postel (studentský film)
1999 Poslední kapka (studentský film)
Sisyfos s.r.o. (studentský film)
1969 Hádankář Vojta (TV film)

Dokumentární

2020 Příběhy českého jazzu (TV seriál)
Pamětníci (E07)
2015 Back Beat (TV seriál)
Smokie (E12)
Osibisa a Mother's Finest (E10)
Nazareth (E09)
další epizody (7)
Život je pes (TV seriál)
Nový domov (E06)
Messie se vrací (E05)
Trénink (E04)
další epizody (6)
2013 Hoteliér
Queer (TV seriál)
Muži na vysokých podpatcích I. (S01E02)
2012 Co by kdyby (TV seriál)
Dva nula
Marija Panna přečistá (koncert)
2010 Příběhy bez scénáře (TV seriál)
2009 Studenti po dvaceti letech (TV film)
Včely letěly krásně
2008 Vizita mezi životem a smrtí aneb Kdo bude léčit doktora Dušku a jeho partu? (TV film)
2005 Muž, který maloval moře (TV film)
2004 Film o filmu: Milenci a vrazi (TV film)
2003 Elmar Klos - Život bez scénáře
Trója v proměnách času
2002 Film o seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV film)
Sonar (studentský film)
2001 Jak jsem tě poznala (studentský film)

TV pořady

2015 Holky pod zámkem (TV pořad)
2010 Na pomoc životu (TV pořad)
2009 Polepšovna mazlíčků (TV pořad)
2007 Folklorika (TV pořad)
Záhady Toma Wizarda (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Uf - oni jsou tady
1968 Objížďka

TV seriály

2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Můj bezvadnej život (E03)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky