Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto dílka snad každý musí pochopit hluboký účel a blahodárný význam Svaté inkvisice... Kdyby aspoň začátek každé jednotlivé věty vyřčené v tomto seriálu aspoň přibližně souvisel s jejím koncem... Ale tahle ježibaba si vážně nic jiného než upálení nezaslouží. - Mně se zdál děsivej sen... - Tak povídejte. - Mně se zdálo, že jste strašná píča... ()

ClapTrap odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol nevkusu, a obírání peněz z lidí v nočních hodinách. Přemýšlel jsem nad jednou hvězdou za vynikající "zábavu", neboť z některých jejich "čárů" opravdu umírám smíchy, ale nakonec jsem si řekl, že dám odpad, protože ty lidé, co jsou v televizi, sami ze sebe dělají šaška, aby lidi obírali o peníze, podle mě, za nic. To by potom mohl jít dělat zřejmě každý. ()

Reklama

Smejky87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle by byla alespoň 3 hvězdičková záležitost, kdyby to bylo vytvořeno tak, jak to doufám většina lidí chápe - jako vtip, nebo sociologická sonda. Bohužel se obávám, že ono kdyby se nekoná. Čili tady máme jen tragikomickou scénku s tajuplnou (i když tajuplnosti má v sobě asi tolik jako kdejaká důchodkyně od vedle) věštkyni a je až s podivem do jaké míry jsou někteří lidé schopni jim ty nesmysly baštit. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát alespoň hvězdičku za to, že mě pořad vždy když ho vidím zaručeně pobaví, ale protože je to jinak tak strašně odpadový, nemůžu dát ani to. Nechápu jak může někdo utrácet peníze za nějaký žvásty a navíc Vám tam stejně řeknou vždycky to samý. Tento pořad neuznávají ani ti, kteří tomu věří, protože v tomhle pořadu je jasně vidět, že Vám vždy řeknou jen to dobrý, že je to fakt jen o penězích. Směšné. Ale když na to někdy v noci narazím, alespoň se zasměju, to jo.. :) ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

"Vidím vás v menší místnosti. Sedíte u sotlu a právě čtete debiloviny na internetu, místo toho, abyste dělal(a) nějakou pořádnou práci." Prátelé, geniální! Jednoduše geniální. Máme jedinečnou možnost sledovat Derrenem Brownem proklamované "Studené čtení" přímo v praxi. Aneb jak říct něco a přitom neříct nic - přičemž nám pomáhají obecné pravdy, metoda odhadů s vysokou prvaděpodobností a navrch trocha toho tajemného žvatlání o čtvrtém aspektu šestého domu, numerologických sedmičkách, znameních zvěrokuhu a datech narození. Nááádhera... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama