Reklama

Reklama

Volejte věštce

(pořad)
Publicistický
Česko, 2008, 45 min

Zajímá vás, co vás čeká? Potřebujete pomoci s důležitým životním rozhodnutím nebo partnerským vztahem? (oficiální text distributora)

Recenze (298)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Tento publicistický nesmysl potvrzuje,že byznys se dá prostě a jednoduše udělat uplně ze všeho. Nejen,že je to očividné, ale ti lidé mají u sebe počítač,najdou si podle vašeho věku nemoci, nebo různé zdravotní problémy, co člověka mohou trápit,okecá to, o rodině může usoudit dle otázky nebo hádat - už několikrát se hádání krutě nevyplatilo jak jsem pochopila z pár 45ti minutových kecánků jakýchsi pochybně oděných ženštin...Nejvíce mě kolikrát zaskočí takové ty podprahové vydírací metody typu zeptejte se nebo prohloupíte!!! Karty vám pomůžou... Ať si každý věří čemu chce, ale já věřím v osud,který změníme jedině tím jak se budeme snažit v životě a spoléhat se na kousky papíru potištěné z obou stran a pro mě nesmyslně nazvané jistě vyžaduje velkou dávku odvahy a nadhledu. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Není směšnějšího nočního pořadu...Překvapivě proto se stal jedním z našich (mě a přítele) neoblíbenějších...no opravdu. Neumím si představit nic lepšího, než v pátek večer v jeho prázdném bytě z postýlky sledovat tu kardinální hovadinu a popadat se za břich...Mám cuky dát 5 hvězd, protože je to skvělá komedie. Neříkám, že věštění z karet je úplná blbost, ale v jejich podání bych nevěřila ničemu. Podle mě mají tyto "věštkyně" nastudovanou základní příručku psychologie a jenom dedukcí odpovídají neurčité žvásty...Naší favoritkou je postarší "dáma", která se prokazuje neumělými umělými nehty, staromodními brýlemi a uvítáním: Dobrý večer, halo halo, kdo tam? ()

Reklama

gjjm odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí tohoto dílka snad každý musí pochopit hluboký účel a blahodárný význam Svaté inkvisice... Kdyby aspoň začátek každé jednotlivé věty vyřčené v tomto seriálu aspoň přibližně souvisel s jejím koncem... Ale tahle ježibaba si vážně nic jiného než upálení nezaslouží. - Mně se zdál děsivej sen... - Tak povídejte. - Mně se zdálo, že jste strašná píča... ()

Tanner odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to onehdá, když jsem přišel z hospody, a z té do nebe volající demence, která z obrazovky přímo sálala, se mi zatočila hlava víc, než z těch několika piv, co jsem předtím vypil. Celou dobu jsem se sám sebe ptal, jestli tohle je opravdu možný, a chvíli mi trvalo, než jsem si byl ochoten připustit tu děsivou skutečnost - ano, je. Ovšem jako sarkastická sonda do hlubin lidské zhovadilosti to může fungovat. Nicméně po chvíli je z toho člověku až úzko. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Za 2 eura za minutu? Né, to sem se blbě podíval, to je pro slováky. Pro čechy je sleva, jenom 70 korun za minutu. No tak to snad radši 0609112777, zavolej nám do klubu. Jsme veselé a hravé, vedeme taky divný řeči, ale navíc se vám možná bude vztyčovat kolík a né kudla v kapse. Aneb dokument o tom, jak to inkvizice podělala, když jim tolik čarodejnic uteklo. Moment... ryje prsem v jakési pestrobarevné oslizlé hromádce Tak. Podle tvaru a chuti zvratků mého psa to vypadá, že vás čeká nečekané. Ale pozor, tady vidím velké nebezpečí. Veliké nebezpečí. Pokud si nedáte majzla, něco se někomu může někdy třeba stát. Každopádně, až to tady kapku protáhnu, aby ty ojra naskákaly na účet, mohu vám doporučit koupit si tenhle zaručeně duševně vyrovnaný vzácný kámen dobra přivezený z dalekých cest. Tenhle byl u cesty před mým barákem. Hlaďte do třikrát denně a pro jistotu mi každý den zavolejte, protože... ano, tady to jasně vidím... ochutnává rozžvejkanou napůl strávenou mrkev v hlenu ...musím si koupit nový prášky na hlavu! Takže neváhejte a volejte, mám radu pro každého, každému mohu pomoci. Teď prosím zůstaňte následujících deset minut na telefonu a já budu dělat, že vám posílám přes obrazovku energii. A to zcela zdarma. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno