Reklama

Reklama

Pýcha národa

  • USA Nation's Pride
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Válečný
USA, 2009, 6 min

Obsahy(1)

Fiktivní trailer k neexistujícímu filmu, uvedenému v Tarantinově Hanebných panchartech. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

H34D 

všechny recenze uživatele

Vcelku působivý trailer, pokud pomineme fakt, že je na svou fiktivní dobu natočen příliš moderním stylem. Eli Roth překvapivě správně naladil diváka na one man show - hrdinský příběh bojovníka za vlast, jako nacistická propaganda věrohodné... Jen to děcko Daniel Brühl na svou roli nemá koule. 7/10 ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Trochu stupidní, moc propagandistické a nefilmové! Prostě ani Daniel Brühl nehraje, tam jen střílí do bůh ví čeho a po střihu se jako muška ukáže americký voják zasažen a těžce vetšinou krvácející! Doopravdy unikátní hloupost, ale do Hanebných panchartů se to hodí, jak chtěl Tarantino ukázat Němce, spíš nacisty! ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Krátký film, který, i když natočil Eli Roth a i když to působí dost debilně, by mohl ve své době být skutečnou propagandou. Německý voják kosí zástupy Amíků a přitom je mu ve tváři vidět, jak se u toho baví. Německo nadevše a Amerika jako banda zbabělců. A je to přesně tak, jak jsem psal: debilní, propagandistické, ale i poutavé a zábavné. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

T+R si můžou kecat co chtěj, ale je vidět, že o Goebbelsově způsobu propagandy vědí velké černé v tunelu. Goebbels (BTW ten šašek ve filmu o traileru mu neni podobnej ani z rychlíku) se přímému zobrazování probíhající války naprosto zásadně vyhýbal, tu nechal tvořit o Fridrichu Velikém, tu nechal po(u)pravit Žida Süsse, tu se obrátil k Napolenským válkám. A černobílá k dobovosti nestačí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Koukam, ze tady se hodnoti nejakej minutovej trailer a ze existuje 6 minutovej kratas asi nikoho nezajima. Kdyz jsem to videl v Panchartech, tak me nenapadlo, ze to netocil Tarantino, protoze to Roth zvlad na vybornou. Samozrejme to je desna hovadina, nicmene pusobi to dojmem, ze to skutecne mohlo vzniknout jako valecna propaganda, ale zaroven to je paradni parodie, kde Bruhl kropi nepratele po desitkach. Me to zkratka bavilo. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama