Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Uniká mi smysl podobného pořadu na komerční TV! Současná mládež (náctiletí) - kteří sou předpokládám hlavní cilovkou, stejně 99% těhle ptákovinek už dávno zná (neb sou na netu jako doma) a ostatní si ve 22h pustí něco záživnějšího... ale třeba se pletu! Každopádně se nestačím divit, že hošani Kotek s Mádlem už mají i svou vlastní tv-show za zásluhy (není na to přeci jen ještě trochu brzy?!)... Ale co, budiž jim to přáno! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad. Nevim co se tady řeší. Vždycky si ho pustim, když v sobotu vstávám a bavím se. Mádl s Kotkem jsou vtipní, jejich suchý a trapný humor mě vždy dostane. Videa jsou zajímavá, nejsem ocas, který net používá jen pro vyhledávání píčovin, takže si je rád prohlédnu aniž bych se namáhal. Nova dělá sračky, ale tohle za něco stojí. 70% 1.11.2009 ()

Reklama

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Kotek s Mádlem, nebo Mádl s Kotkem by mi nevadili. A docela bych si dovedl představit jejich vlastní šou, při které by bavili nepřebíraným humorem. Ale co můžou zachránit na prezentaci domácích videí stažených z netu??? Zbytečný pořad. Hvězdička za víceméně povedené etudy Vojty a Jirky, ale kvůli nim se na Stahovák dívat nehodlám. ()

profeek05 odpad!

všechny recenze uživatele

Dva vždy přehrávající (ne)herci se snaží pobavit trapnými kecy, nudnými videi a žrejmě stále trpí představou, že je každá puberťačka v téhle zemi miluje k sežrání. Mělo to být vtipné a cool, skutečnost je ale daleko horší než třeba takové Natočto. A vůbec, jaký má smysl "zprostředkovávat" něco, co si každý bez problému na netu najde sám, podle svého vkusu a bez těchhle blbů?? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama