Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

Karja 

všechny recenze uživatele

Zbytečně vyhozené peníze za tento pořad, zbytečná ztráta času. Když má člověk možnost si najít všelijaká videa na netu, je Stahovák opravdu zbytečný. Jednu hvězdičku dávám snad jen za moderátorskou dvojici, která, když si pořad pustíte jako kulisu (v případě, že není nic lepšího) vás svými hláškami dokáže přimět shlédnout pár videí. ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry, hoši. Jako hereckou dvojku Vás mám docela ráda, poněvadž si myslím, že i naproti jednostranným teenagerským filmům, které byly směřovány určitému publiku, stejně jako většina ostatních činností, ve kterých se angažujete, že jste velmi dobří herci a jde vám to spolu. Ale toto je vážně odpad. Jestli v této, poněkud trapné a upadající blbosti, někdo najde zalíbení, tak možná žáci základních škol, pro něž to bude děsná sranda. Možná ale ani pro ně ne. Myslím, že máte navíc a je škoda, že jste si vytvořili reputaci, pro spoustu lidí možná "dementních blbečků". ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl dost odradil, byl pramálo zábavný a moderátorská dvojice jakoby se nijak zvláště neslučovala s výsledným konceptem. Uváděná videa snad na netu viděl každý, a kdo je neviděl, tak o nic nepřišel, a hlavně mě nějaký stupid videa nebaví, protože nemám zájem se dívat na neznámé lidi, co nikde neprorazily a zoufale to zkouší na netu. Jenže já dal pořadu šanci a dobře jsem udělal. Po zhlédnutí dalších dílů mě to začalo bavit a uvažuji dokonce i o vyšším hodnocení, než jsou 3 hvězdičky. Ani trochu mě to nenudí, moderátorská dvojice je dynamická a nápaditá a pořad šlape. Vzhledem k ostatním hrůzám z Novy, je to hotový skvost. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kotka popravdě moc nemusím, ale pokud se spojí s Mádlem, dá se vydržet. Jejich hůmor je někdy trapný, ale někdy vážně pobaví...Tento pořad ale nebude mít moc dlouhého trvání. Kdo by chtěl vidět nějaké "vtipné" videa, ví, kde je hledat (pouze jedna z možností), ale rozhodně kvůli tomu nebude čekat u televize až budou dávat Kotka a Mádla. Docela zbytečný pořad na zabrání nějakého času v sobotním odpoledni, protože nemůžou přece vysílat 40 minut reklamy... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste v nějakém klubu na koncertě a po každém songu nastoupí na pódium duo křečovitých konferenciéru bláhově přesvědčených o kvalitách vlastního ostrovtipu. Za čas v lepším případě přiletí plivanec, zapalovač, či rajče, v tom horším plný půllitr nebo barová stolička. Chápu, že je to asi zacíleno na věkovou skupinu, která se nestačí tlemit, gebit a říkat, jak je to há-cé, ale já při ohňostroji marnosti těch dvou moderátorských "fejků" zažívám jen stud a ze zdi už snímám práškový hasicí přístroj s přáním, aby byl můj hod pokud možná co nejpřesnější.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama