Reklama

Reklama

Stahovák

(pořad)
Česko, 2009, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Zábavná, vtipná, roztomilá i hloupá videa z internetu vám představí Jiří Mádl a Vojtěch Kotek ve svém pořadu, navíc vám u každého videa poodhalí jeho historii i věrohodnost. Na tvorbě obsahu se budete moci podílet i vy svými zaslanými videi. (ČSFD)

Recenze (256)

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl a raději, než abych se díval na druhý, si vypíchnu oči. Účel mi (v době, kdy má přístup k internetu více méně každý a Youtube! patří mezi 10 nejznámějších webů) uniká. Rovněž sázka na moderátory se nevyplatila, to co se jim dalo tolerovat ve Snowborďácích před zhruba pěti lety, již není možné. Zlaté Neváhej a toč! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní již celkem pohaslé mladické duo nikde díky bohu nepůsobí... A tak můžeme poděkovat opět nově za "zábavný" a "vtipný" pořad.Zase je to jeden z řady nevtipných a zbytečných pořadů ale jak říkám jsou i horší věci bohužel bych se za jednu hvězdu k tomuhle pořadu musela studem propadnout do země takže lepší než odpad tomu nedám. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Něco jako Neváhej a toč! bez nýmanda Hrubeše s Kotkem a Mádlem. Nápad postavit pořad o videí na netu je buď geniálním tahem producenta (za málo peněz hodně muziky), či důkaz tvůrči krize dramaturgů z novy (čím nahradit pořad Eso pro teen). Tak jako tak, každý díl Stahováku je na jiné úrovni kvality, která zavisí na zajímavosti videí a schopnosti dua moderátorů .A to má obří rozpětí od nejhlubší debility, po akceptovatelnou ujetost k normálnímu moderování pořadu pro puberťáky. Ale životnost tomu moc velkou nedávám. ()

Vlkodlak13 odpad!

všechny recenze uživatele

Ani trochu mi nejde na rozum, co měl tento pořad za cíl. Bohužel jsem měl tu čest párkrát vidět tento výtvor.. Když už se tam v jednom ze sta videí ukáže něco opravdu zajímavého jako třeba Guillaume Néry, který skočí do hluboké díry v moři nebo nějaký bubeník, který umí (asi) dobře hrát a mi to máme slyšet, tak do toho musí žvanit ty svoje cypoviny a nikdo tak nemá šanci slyšet onoho bubeníka.. Většinou tam jsou však videa, která jsou buď nechutná, trapná, odporná nebo s obsahem nad 18 let.. Jasně, lidi na netu hledají hovadiny, ale nechápu jak někdo může říct, že mu tento pořad ušetří čas a námahu s hledáním oněch videí a dá tomu několik hvězd.. Toto je věc, která se neměla dostat do televize a pokud ano, tak to alespoň měli vzít za jiný konec, chovat se profesionálně (pokud to slovo znají) a ukazovat tam videa, která opravdu stojí za to a člověk o nich třeba ani neví, protože netuší co má hledat nebo že něco takového existuje.. ----- Toto je jedna z dalších věcí, kterou bych nedoporučil sledovat. ()

ToddB odpad!

všechny recenze uživatele

Rozumím tomu dobře, že tento pořad je určen jako sociální pomoc pro lidi co se ocitli na dně a nemají tudíž přístup k internetu a k Youtube? Mimochodem po tom co Nova Youtube už používá ve zprávách jako hlavního dodavatele obrazových zpráv už jen čekám, kdy bude Nova kopiema filmů z Youtube oblažovat v hlavním vysílacím čase. Inu šetřit se musí. :-) ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama