Reklama

Reklama

Tři muži - žoldák, nájemný vrah a poslední člen rytířského řádu templářů - musí překonat vzájemnou nedůvěru a spojit své síly, aby porazili zlo dřív, než bude otevřena brána pekla a zamořen celý svět. Začíná boj plný rychlé akce a napětí... (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Terva 

všechny recenze uživatele

Film je to zatraceně céčkový a možná by se dalo říci , že je to nadprůměrná telenovela, ale má i své klady. Jedním z nich je použití fotek z heslama a citátama mezi různé dějové zvraty. Dokonce tyto "pohlednice" tvoří po šedesáti minutách docela hezkou a zajímavou část filmu. Hudba je taky docela slušná až na ty dramatické zvuky při některých "bojových" částech. A ještě přidám pár zajímavých hesel a citátů z filmu : Příslib násilí prosytí noc.....má vůbec smysl, zachraňovat svět.... a jaký má smysl utíkat z pekla, když život sám je jen peklo? ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Takto narýchlo neviem povedať, čo bolo na tomto filme najodpudivejšie. Či absolútne kriploidný námet, lacné interiéry a efekty, šermiarske súboje s katanami, akoby chlapi držali v rukách obojručáky, alebo tie komixové prestrihy, ktoré ma ale naozaj neskutočne vytáčali. Všetko dohromady sa spojilo v "pekný" odpad. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Rayi Parku, máš fakt tohle za potřebí? Kdysi byl to nejlepší ze Skryté hrozby, dnes hraje v totálních odpadech. Sice je s přehledem na place nejlepší, jenže všechno okolo je totální hnusná sra*ka. Neskutečně levný a hnusný triky, hnusná digikrev, bez scénáře, bez hudby, bez kamery a s hnusnejma filtrama. Jo, a pamatujete toho druhýho Zacka ve Strážcích vesmíru, myslím, že byl dokonce i v tom filmu kdysi. Tak ten tu hraje ninju.....no.... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Dialógy...nula *,...akcia jedna * ( nech nežerem ), .....príbeh...nuda jak Brno..(nuda = nula), ikeď samotný námet nie je tak zlý prevedenie je amatérske a lacné....efekty pri bojových scénach....céčkového formátu - čiže žalostné....jediným akým takým plusom na snímku sú vsuvky ala obrázky s citátmi....A môj celkový dojem???... vypol som skôr než to skončilo...preistotu ( a aby som neutrpel škodu na svojom zdraví )....výsledné hodnotenie je výsledkom mojej obrovskej snahy o toleranciu a snahe veriť že to mohlo byť aj horšie....... ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

:D :D :D NEZKLAMALO!!! Za prvý - golem půjde skrz zeď a vymlátí duši ze zvukaře! Ten debilní šepot "zla" nebo jestli všichni posedlí trpí nadýmáním... Za druhý - ninja se zjeví za scénáristou a usekne mu nejdřív ruce, pak nohy, a pak hlavu - jen tak pro efekt, stejně mu na nic nebyla. Za třetí - nájemný vrah uklidí pistole, vezme si hezký sáčko a půjde vrátit hlášky do těch filmů, ze kterých si je půjčil. Někde asi zaplatí prodloužený půjčovný a hezky poděkuje. Až to všechno dokončí, všichni sraz před trikovým studiem - nejspíš to bude taková ta stará fabrika, do který střechou teče a všichni se dělí o jednu toi-toiku, která stojí venku - na signál vrazí dovnitř, všechny zmlátí papírovou tyčí, plastovou katanou a airosftovými pistolemi, nakonec vyzkratují všechny počítače kečupem. Ale tak na přetřídění ponožek a projetí kartiček s léčivama to bylo super! Rayovi Parkovi bych i přes to vrazil do ruky dvoučepelový světelný meč a poslal ho na natočení "Darth Maul: Saboteur", to bych si moc moc přál. Klidně ať je to natočený takhle béčkově :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama