Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Obžerství v přímém přenosu. Nevím, co si kdo z takové "show" odnese, ale mě baví sledovat, jak se ti blbci přecpávají samými těmi extra chlapskými jídly většinou ve speciálních mega porcích. Takže, kdo chce vidět, jak do sebe nějaký blbec nasouká pět kilo žrádla a nepobleje se, má jedinečnou příležitost. Zároveň seriál mapuje americké fastfůdové pohostinství. Máme tak dvě možnosti, radovat se, že naše stravovací návyky jsou ještě jakžtakž nebo závidět, jak si tam prostě žerou. ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen změnit hodnocení ze 4 hvězdiček na 5. Je to seriál, který se zažere pod kůži, vleze do žaludku a usadí se v pneumatice kolem pasu! Pokud držíte dietu, tak se mu pokuste vyhnout! Hlášky jako: "Je něco lepšího než hovězí? Ano! Hovězí!", tuk kapající z vepřových žebírek, neodolatelné hamburgery, steaky, omelety... to vše vás srazí na kolena a budete jen závidět hlavnímu protagonistovi pořadu - Adamu Richmanovi! Geniální nápad a geniální provedení - zkuste shlédnout a nežrat při tom. Já to zkusil a nejde to! ()

Reklama

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich naj-najobľúbenejších programov. Milujem pozerať sa na toľko úžasného, nezdravého jedla. I keď viem, že je také nezdravé aj tak túžim ochutnať ho vyzerá to úžasne a je to naviac prvý program, ktorý som videl a nebol len o varení, ale hlavne o jedení. Naprosto úžasné. Strašne rád sa naň pozerám a Adam Richman je jednoducho KING! ()

biopanic 

všechny recenze uživatele

"Jedzte kravský trus. Desať miliárd múch sa nemôže mýliť". Adam Richman nám to parádne natiera. Bezodný žalúdok a ego býka ručia za efektnú show. Snáď nie je človeka, ktorý by sa nespýtal "kam to všetko ten blázon tlačí?". Dvojkilové lievance? 10 roliek sushi s habanero papričkami? A prečo nie? Žijeme len raz a doláriky nám z neba len tak nepopadajú. V každom prípade, pri sledovaní programu dbajte na dostupný prísun jedla:) Inak vám hrozí, že začnete vystrájať a skončíte o tretej ráno nadávajúc na benzínke... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První dvě série] Velmi zábavný pořad, kde moderující Adam Richman jezdí po celých Spojených státech a žere. Vrcholem dílu je když se v každém městě utká se svým soupeřem - obřím několikalibrovým steakem, megahamburgerem, akrovou pizzou, superpálivými kuřecími křidélky či s pár galony milkshaku. Právě Richman je tím nejzábavnějším elementem, stále dělá srandičky, hláškuje a objímá se s kuchaři a jedlíky (not so gay as it seems). Je to trošku celé dekadentní, zvrhlé, ale hlavně neskutečně poučná legrace. První dvě sezóny 80 % [Třetí série] Průvodce Adam zůstává stejným vtipálkem, ale snad kromě dvou epizod (+ live challenge) si nic výjimečného z této řady nepamatuji - nic nepřekvapilo. Ale jsem celkově zvědav kolik dalších dílů může Adam Richman ještě vydržet než se mu ucpou tepny. Třetí sezóna 70 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)
  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)
  • V restauraci Munchies 4:20 Cafe, kde měl za úkol sníst 10 extrémně pálivých kuřecích křidélek „Fire in your hole“, se Adam Richman dostal do ohrožení života, když kuchaři do omáčky přidali celou láhev extraktu z Ghost chilli pepper, jednu z nejpálivějších substancí na světě s pálivostí v řádu milionů jednotek Scoville, ve snaze ho pokořit. Po zkonzumování pouhých dvou křidélek mu otekl jazyk i dýchací cesty a téměř se začal dusit. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama