Reklama

Reklama

Vášnivý jedlík

(pořad)
  • USA Man v. Food

Adam Richman cestuje po Americe a všude si dává do nosu. Není to žádný troškař! Mladý muž, jehož koníčkem i soupeřem je jídlo, v různých koutech Spojených států ochutnává lokální speciality. Než ale začne soutěžit a zdolávat danou gastronomickou kreaci, ochutná v každém nově navštíveném městě i tamější život. Navštíví nejen nejlepší místní restaurace, ale najde i nejlepší obchody, nejlidnatější tržiště a místa, kde se zažije nejvíc legrace. Seznámí nás také s kulturou dané obce a se zvyky jejích obyvatel. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (72)

liberita 

všechny recenze uživatele

Mám rada Spektrum pre jeho dokumentárne filmy, nie pre seriály ako je tento, ktoré podľa mňa celej televíznej stanici znižujú dosť vysokú intelektuálnu úroveň. Sledovanie jedného chlapíka, ako cestuje po celej obéznej Amerike a stále len napcháva, nie je ani zábavné a nemá žiadnu hodnotu, skôr je z toho zle. Nehovoriac o tom, že každá časť je samozrejme stále o tom istom, len pokrmy sa menia. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich naj-najobľúbenejších programov. Milujem pozerať sa na toľko úžasného, nezdravého jedla. I keď viem, že je také nezdravé aj tak túžim ochutnať ho vyzerá to úžasne a je to naviac prvý program, ktorý som videl a nebol len o varení, ale hlavne o jedení. Naprosto úžasné. Strašne rád sa naň pozerám a Adam Richman je jednoducho KING! ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Obžerství v přímém přenosu. Nevím, co si kdo z takové "show" odnese, ale mě baví sledovat, jak se ti blbci přecpávají samými těmi extra chlapskými jídly většinou ve speciálních mega porcích. Takže, kdo chce vidět, jak do sebe nějaký blbec nasouká pět kilo žrádla a nepobleje se, má jedinečnou příležitost. Zároveň seriál mapuje americké fastfůdové pohostinství. Máme tak dvě možnosti, radovat se, že naše stravovací návyky jsou ještě jakžtakž nebo závidět, jak si tam prostě žerou. ()

pytlik... odpad!

všechny recenze uživatele

Leckomu by mohlo přijít divné, že pořad, ve kterém se akorát chlap půlhodiny cpe jídlem a nic jiného se neděje, místní uživatelé hodnotí tak vysoko, ale je nutné si uvědomit: 1. když může forest gamp na zdejší databázi dosáhnout na 95%, proč by tohle o chlup horší (nebo lepší?) veledílo nemohlo mít 72% 2. tahle podívaná má i nezanedbatelné pedagogické hodnoty, mnohým tlouštíkům totiž vezme chuť k jídlu, půl dne nejsou schopni nic pozřít, protože existuje jen málo nechutnějších věcí na světě než sledovat poněkud odporného týpka, jak do sebe kvůli získání trička láduje neuvěřitelná kvanta jídel takových kvalit, že by způsobily kočičce s pejskem pořádný mindrák, protože vedle nich působí jejich dort jako homogenní strava zcela bez fantazie. A nedosti na tom, aby si i ucho přišlo na své, hlavní protagonista provází pořad skutečně vypečenými hláškami, jako že např. osmipatrový hamburger je dokonalá "masová Mona Liza", nebo že na óbrstejku se nachází "plísňovosýrová Niagara", čímž spolehlivě obohatí spánek člověka o pár kvalitních nočních můr. 3. člověk už nikdy nemusí používat fintu "prst do krku", stačí si vzpomenout na lahůdku milkšejk s rozmixovaným koláčem, který se nepije, ale jí, a jde to krásně a úplně samo 4. i kdyby byl život divákův sebenudnější, v průběhu sledování pořadu mu začne připadat velmi zajímavý a barevný 5. pořad je vhodný i pro diváky se slabším srdcem, neboť o jediné (a vcelku malé) vzrušení se postará nejistota, jestli Adam na konci hodí šavli nebo né ()

Pavliable 

všechny recenze uživatele

Ááá, tohle je šílenost. Hvězdičky si to zaslouží, protože je to nápad a je na co koukat, pokud teda nemáte anorexii. Hromady nezdravého jídla v megalomanském množství a týpek, který to do sebe cpe jako o závod. Jasné, který pořad by mohl lépe vystihovat, jací jsme a jak jíme, tím spíše, že je to z USA, ale mě osobně baví sledovat hory jídla, o kterých by se mi mohlo v noci zdát a ještě se něco málo dozvědět. Škoda jenom té prázdné ledničky doma, člověk pak udělá nájezd na zásoby a hle, kde nic tu nic. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Adam Richman sa pred každou výzvou snaží nejesť a zároveň nepiť minimálne jeden deň. Po každej výzve strávi minimálne hodinu na bežiacom páse. (Greenpeacak)
  • V priebehu prvej série dosiahol Richman proti jedlu skóre 11:7, v druhej 13:7 a v tretej 12:8. (Greenpeacak)
  • Logo relácie je takmer totožné s logom, ktoré používa istá reštaurácia v Mexico City s tým rozdielom, že namiesto kuracieho stehna drží šálku kávy. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama