Reklama

Reklama

Poslední upír

  • USA The Last
všechny plakáty

Obsahy(1)

V odlehlé poušti objeví archeologové záhadnou kouli. Nikdo si s ní neví rady, dokud se neobjeví Miklos, který zřejmě ví co s ní. Není to však archeolog, ale „nesmrtelný parazit“ - obecně známý pod označením vampýr. Miklos je posledním z vampýrského rodu, a potřebuje nalezenou kouli ke svému věčnému životu. Aby se k magické kouli dostal, vyhledá Miklos pomoc mladého profesora a jeho přítelkyně. Ti však pomalu rozplétají nejen záhadu koule, ale zjistí také Miklosovo tajemství. Nastává závod, kdo se dříve zmocní magické koule a zachrání si život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a také propadák od kterého jsem očekával, až příliš. Stylem kterým je snímek natočen připomíná chaotickou amatérskou kameru a nepříliš daleko od chaotičnosti nemají ani dialogy které jsou místy, až stupidní,samotný děj filmu je již od počátku matoucí a jednotlivé nepromyšlené dialogy střídající se s postelovými scénami, filmu rozhodně nepřidali. Snad jedinou věcí, která byla alespoň trochu promyšlená, byl výběr hudby, díky které film rychleji utíká, ovšem také se nejedná o nic excelentního. 2/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak teda nic moc, docela dobře jsem věděl do čeho jdu, prakticky neznámí film, s hroznou skvadrou herců s úděsným trailerem a příšernou hudbou. Tohle věechno jsem věděl hned od začátku takže jsem byl připraven. A ono to není sice nijak hloupé, příběh sice je klišé ale rozhodně to není hrozné. Kamera je příšerná nestíhá snímat a hlavní upír je typicky na tenhle film nesympatický, ale i přesto jsem rád že mi tenhle film neunikl, a Vlad narážeč stále vede mezi nejhorší upírský filmy. ()

Reklama

megan017 odpad!

všechny recenze uživatele

Můžu s čistým svědomím říci, že je to ta největší upíří hovadina, na kterou se prostě nedalo vydržet dívat. Už od prvního momentu jsem si řekla"Co je to zase za p*******?"...nekvalitní obraz, matný a vybledlí, třesavá kamera, že kdybych řekla, že je amatérská, tak všechny amatéry urazím. Nevím co si touto absolutní žumpou všech amaterských filmů chtěli dokázat. Zbytečná ztráta času a zbytečného chytání se za hlavu.. Jediné co dokázali, je opravdu chytlaví obal filmu..ale obsah?? Film i hezkým obrázkem letěl do koše a to bylo poprvé, kdy jsem nějaký film vyhodila. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Může se snažit kameraman, může se snažit střihač, můžou se snažit herci, může se o něco pokusit režisér, ale když za hovno stojí samotný scénář, tak nikdo nic nezachrání. Scénář totiž jakoby občas zapomněl, co vlastně vypráví a přišel se scénou nebo postavou, které je naprosto mim a nemá pro danou zápletku žádný smysl a význam. Bláznivý černoch je naprosto zbytečný, erotické scény sice potěší, ale řvou jak jsou zbytečné a samoúčelné, příběh mnohokrát zabloudí do slepé uličky z nichž si pomáhá oslími můstky (odhalení hlavní ženské postavy) a hlavně se skoro vůbec nedozvíme proč a co.... Škoda, ten upír byl místy docela fajn, jen scénář se mohl rozhodnout, jestli to bude sympaťák, nebo ne. Za pochvalu tak stojí jen ta herečka a hudba, ta mi udělala obrovskou radost. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne hlúpe, keď už svedkovia vraždy skrývajú mŕtvolu... záporáci, ktorí vraždia a očití svedkovia im neprekážajú... vraždia kvôli zošitu a potom aj tak ho tam nechajú a zdrhnú. Kvalita snímu naozaj veľmi pripomína amatérske video. Maďarský upír Miklós nie je ani upírsky, ani maďarský... a celý film je ako postava Redmana, imbecilný. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno