Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 15 (1986) (série)


Tchán (S15E09)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1986, 30 min

Obsahy(1)

Bakalářská povídka o babičce, která chce začít nový život... Mladí manželé Jan (M. Hruška) a Helena (M. Logojdová) se rozhodnou bydlet společně s Heleninou matkou (J. Froňková) a vymění dva malé byty za jeden větší. Přestože se matka stará o vnuka Honzíka a zastane většinu domácích prací, od rozmazlené a sobecké dcery se vděku nedočká. Zklamaná matka tedy začne stále častěji chodit na procházky do města a jednoho dne doma oznámí, že poznala muže, se kterým je jí dobře. Helena se rozčílí a zakáže jí, aby svou novou známost přivedla domů... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

MBob 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povidka ze zivota kde M. Logoodova umi zahrat pekne sobeckou dceru, ktera ma svou matkou jako otrokyni, diky podpantoflackemu manzelovi je vse vyreseno ke zdarnemu knoci ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas jsem absolutně nechápal, jakým stylem dcera s matkou mluvila. Kdyby byla mladší, jistě by si zasloužila pár facek. A nechápu manžela, že si takovou furii vzal. Nutno dodat, že absurditu celé povídky popisovalo hned několik situací. Jedna z nejabsurdnějších je však ta, když se manželé hádali o to, kdo bude umývat nádobí. Z babičky si prostě udělali služku a její povinností je okolo nich skákat! Těžko se pídit po tom, kde se v dceři vzalo takové sobectví a ignorace. Manžel nakonec předešel rozvodu a rodinnému rozkolu dobrým nápadem. Škoda jen, že dospělé žena musela být v podstatě oklamána, protože není schopna dojít k tomu, co bylo v jejím chování špatně. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama