foto

Miroslav Hruška

  • nar. 18.3.1946 (74 let)
    Litoměřice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Miss Hanoi
Šichta
2016 Zločin v Polné (TV film)
2015 Americké dopisy (TV film)
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
2009 Ocas ještěrky
2003 Kobova garáž (TV film)
Městečko
1999 Král ozvěny (TV film)
1998 Čerte, drž se svého kopyta! (TV film)
1988 Zkušební doba (TV film)
1986 Tchán (TV film)
1985 Do zubů a do srdíčka
1984 Kapesníček (TV film)
1983 Poklad (TV film)
1982 Posedlost (TV film)
Tchýně (TV film)

TV seriály

2019 Dáma a Král (TV seriál)
Tři odstíny smrti (S04E01)
Specialisté (TV seriál)
Oko za oko (S03E38)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Specialisté (TV seriál)
Temné touhy (S01E03)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Konec spokojeného žití? (S04E14)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Bílý svině (S02E03)
2016 Rapl (TV seriál)
Křížová cesta (S01E02)
Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
Chobotnička (E09)
Právo na prodej (E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Jak málo stačilo (S01E13)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Ferda Mravenec (S01E08)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Kroužkování (E04)
Lov (E02)
1983 Stavy rachotí (TV seriál)

Dokumentární

2010 Ležáky 42

Hudební videoklipy

2019 Marpo - Řeka (hudební videoklip)

Divadelní záznam

1998 Král se baví (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky