Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

Zagros 

všechny recenze uživatele

V (dávných) dobách, kdy ještě pravidelně Ligu mistrů hrála Sparta, jsem tento pořád sledoval pravidelně i já a patřil k mým oblíbeným. Teď už se mrknu jenom výjimečně. Poté co Česká televize na Ligu mistrů ztratila práva vlastně už vůbec. Nějak mě ten fotbal v posledních letech přestal bavit a například projekt Superligy mě otrávil úplně. To už sem ale nepatří. Úroveň pořadu byla na danou dobu a veřejnoprávní televizi velmi dobrá. Dodnes jsem podobný sportovní pořad, který by mě stále bavil, nenašel. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Pět hvězd dát nemůžu, ty má Liga mistrů:-) Komentáře k ní jsem nacpala do komentářů k Partičce a Ordinaci v růžové zahradě, protože jsem nevěděla, že se dá ohodnotit Magazín:-) Tak tady aspoň napíšu, že fandím Italům, Francouzům (ti si to u mně často vyslouží prostě jenom tím, že jsou Francouzi) a objektivně určitě Barceloně. Tu jsem nejdřív brala jako typický nafoukaný velkoklub. Velkoklub jsou, ale právě to, že jsou tak normální a nenafoukaní mě úplně dostalo. Když při finále s Manchesterem předal Puyol Abidalovi kapitánskou pásku, aby si mohl jako první vzít pohár, bečela jsem jak mimino. A ze všech nejnormálnější je asi Lionel Messi - týpek odvedle a přitom lepší než všechny vystajlované a nagelované primadony dohromady. To, že si přes svoje neuvěřitelné fotbalové kvality nehraje na hrdinu a nešušní si míč pro sebe, aby pak mohl dát gól nebo slavně minout, že nahraje, že je fakt členem týmu, to zněj teprve dělá opravdu toho nejlepšího hráče na světě. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Liga majstrov tu je už pár rokov a k nej pre mňa neodmysliteľne patria rôzne prehľady a magazíny, ktoré ju mapujú. K tomu najznámejšiemu televíznemu patrí táto relácia. Prehľad zápasov, najzaujímavejšie momenty, góly, rozhovory, či pohľady do histórie. Zhodnotenie toho, čo bolo, čo je a čo bude. Futbal mám veľmi rád a tento program je nabitý zaujímavosťami zo zákulisia, prináša nové pohľady, je inšpiratívny a svojimi informáciami vie veľa povedať tak niekomu v kolíske futbalu v Anglicku ako aj niekomu, kde futbal nie je športom číslo jeden, napríklad v Litve. Aktuálne, presné a kvalitné. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se divil, že už sem přibývají i takovéto pořady, ale budiž. Když tu můžou být úděsné Televizní Noviny, tak proč by tu nemohl být i tenhle ne přímo skvost, ale rozhodně ideální podívaná pro ty, co nestíhají sledovat všechny zápasy. Do výčtu kvalit rozhodně zařadit prohlídka zápasů nejen s góly, ale i šancemi, rozhovory, ankety a nejkrásnější góly. Nesmíme ani opomenout návykovou znělku a outro hudbu. Nepředpokládám, že to musí všichni hltat (vždyť ani já ne, ale před takovými pěti, šesti lety, když ještě byl čas sledovat zápasy ligy mistrů, tak to byl ideální relax na pátek (a v té době i k přípravě na taneční)), nicméně by mohli lidé docenit evropskou kvalitu a porovnat to kupříkladu s přenosy Primy nebo Novy. ()

tucnakova

všechny recenze uživatele

Všechna zranění budou ( ještě že tak ! ) po ošetření následované umytím .... Šup z tepláků do obleků a srdíčko s sebou ! A co to-co to - vlastně-vlastně - asi-asi - tak-tak - určitě-určitě je za high level, to krásné, pronikavým intelektem prosycené i dobrým vkusem velmi výživné Studio s Liborem Boučkem a Markem Jankulovskim, chlapci ? Rozhodně je to prima a nepochybně cool ! No, sportu zdar a fotbalu zvlášť - a mějte pěkný večer ( to především ) ! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama