Reklama

Reklama

Magazín Ligy mistrů

(pořad)
  • Švýcarsko UEFA Champions League (více)

Rekapitulácie futbalových zápasov prestížnej Ligy majstrov. (oficiální text distributora)

Recenze (123)

tucnakova

všechny recenze uživatele

Všechna zranění budou ( ještě že tak ! ) po ošetření následované umytím .... Šup z tepláků do obleků a srdíčko s sebou ! A co to-co to - vlastně-vlastně - asi-asi - tak-tak - určitě-určitě je za high level, to krásné, pronikavým intelektem prosycené i dobrým vkusem velmi výživné Studio s Liborem Boučkem a Markem Jankulovskim, chlapci ? Rozhodně je to prima a nepochybně cool ! No, sportu zdar a fotbalu zvlášť - a mějte pěkný večer ( to především ) ! ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se divil, že už sem přibývají i takovéto pořady, ale budiž. Když tu můžou být úděsné Televizní Noviny, tak proč by tu nemohl být i tenhle ne přímo skvost, ale rozhodně ideální podívaná pro ty, co nestíhají sledovat všechny zápasy. Do výčtu kvalit rozhodně zařadit prohlídka zápasů nejen s góly, ale i šancemi, rozhovory, ankety a nejkrásnější góly. Nesmíme ani opomenout návykovou znělku a outro hudbu. Nepředpokládám, že to musí všichni hltat (vždyť ani já ne, ale před takovými pěti, šesti lety, když ještě byl čas sledovat zápasy ligy mistrů, tak to byl ideální relax na pátek (a v té době i k přípravě na taneční)), nicméně by mohli lidé docenit evropskou kvalitu a porovnat to kupříkladu s přenosy Primy nebo Novy. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

V (dávných) dobách, kdy ještě pravidelně Ligu mistrů hrála Sparta, jsem tento pořád sledoval pravidelně i já a patřil k mým oblíbeným. Teď už se mrknu jenom výjimečně. Poté co Česká televize na Ligu mistrů ztratila práva vlastně už vůbec. Nějak mě ten fotbal v posledních letech přestal bavit a například projekt Superligy mě otrávil úplně. To už sem ale nepatří. Úroveň pořadu byla na danou dobu a veřejnoprávní televizi velmi dobrá. Dodnes jsem podobný sportovní pořad, který by mě stále bavil, nenašel. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Úterní a středeční večery s ČéTé Dva, později s ČéTé Čtyři a ještě později s ČéTé Sport, to už je letitá klasika, škoda jen, že současná Money League už ani zdaleka nenabízí tak strhující podívanou jako ještě před pár lety. Co se týče samotného studia a moderátorů, resp. komentátorů, kvalita je velmi různorodá, v porovnání s anglickou SkySports silně pokulhávající, přesto jde však o mírný nadprůměr, hlavně díky Jaromíru Bosákovi. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pořad pro všechny fanoušky toho nejlepšího fotbalu, co se na světě hraje. Liga mistrů patří už více jak jedno desetiletí mezi moji nejsledovanější soutěž, a tak si ani tento Magazín, který nám nabízí sestřihy z utkání, rozhovory s hráči a jiné aktuality, většnou neodpustím. Jediné co mi v posledních letech vadí jsou sestřihy z utkání, které jsou podávány kamerou na úrovni hřiště z různých pozic. Je to velmi chaotické a člověk se v tom nemůže vyznat a užít si tak nejzajímavější situace z utkání (navíc chybí některé góly). Evropská liga možná nenabízí tak kvalitní týmy, ale sestřihy v Magazínu Evropské ligy jsou mnohem lepší. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama