Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ty nejlepší taneční skupiny ve Spojených státech se pevně drží svých snů a doufají že ze sebe dostanou vše, aby právě oni zaujali porotu... MTV projelo USA skrz naskrz, aby z pouličních i studiových tanečních skupin vybralo 12 nejlepších. Tato dvanáctka se snaží zaujmout porotu složenou ze zpěváků JC Chasez a Lil Mama, choreografa Shane Sparkse a hosta Maria Lopeze a, ano, nesmíme zapomenout ani na Americkou superstar Randy Jacksona! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

luciasce 

všechny recenze uživatele

bestofka všech těch různejch show na talenty, tohle má solidní tempo ve všech řadách a ty lidi fakt makaj na to, aby něco dokázali, Jabba, Super Crew, Quest Crew, atd... I am me ( s českou účastnící), to jsou lidi, který se vám vryjou do paměti a nezapomenete na ně, ne jak u výherců rádoby ostatních soutěží, kteří upadnou v zapomnění hned jak soutěž skončí... ()

balone 

všechny recenze uživatele

výherci: 1. série - JabbaWockeeZ ; 2. série - Super Cr3w ; 3. série - Quest Crew (Moji oblíbenci) ; 4. série - We Are heroes ; 5. série - Poreotix ; 6. série - I aM mE (Zde byla češka Jája Vaňková) ; Mimochodem, v 6. sérii byl jako 3. porotce D-Trix, což je bývalý člen Quest Crew. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Som milovník hudby a tanca. Takže toto je pre mňa veľká lahôdka. Je to síce komerčné, ale kedže sa tu kladie dôraz na estetičnosť, efekty a pohyby je to jedinečné. Naozaj kvalitná tanečná šou s inovatívnymi detailami. Porota tam je len na okrasu a akési vyplnenie prázdnych chvíľ a stále sa usmievajúci moderátor López pôsobí vierohodne, kedže samo o sebe je to naozaj zábavné, je to veľká vec. Obľúbil som si to a prináša mi to skvelú inšpiráciu a zážitky. ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem k tomuhle pořadu byl trochu skeptický, ale postupem času, kdy slabší skupiny odpadávaly to bylo čím dál tim lepší a čím dál tím víc MTV awesome. Zvlášť poslední čtyřka stála za to, speciálně Quest Crew a dívčí Beat Freaks. Některá vystoupení jsou prostě jak z jiného světa. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

"Tanečníci", kteří se tak hojně hlásí do těch českých reality talentových show by se měli podívat na tohle. Tady i ten nejhorší looser z new yorského gheta tancuje asi tak osmkrát lépe. Někdy až neuvěřitelné výkony. ()

barapatty 

všechny recenze uživatele

Každou sezonu naprosto vynikající jedinečné skupiny tanečníků, opravdu velká zábava i emoce, baví mě to neustále a když si člověk vezme český taneční skupiny, který většinou trénujou choreografii tak rok, tak je to opravdu velkej rozdíl :) ()

Reklama

Reklama