Reklama

Reklama

Přežijí jen ti nejdrsnější

(TV film)
  • USA Survival of the Meanest
všechny plakáty

Obsahy(1)

Rozdělením objektu na segmenty, zřízením výpadových bran a postavením elektrických plotů počínaje a složitými protokoly konče, státní věznice v Sacramentu byla vybudována za jediným účelem: aby měla nad vším kontrolu. Život vězňů je zde přísně omezen a řád jim umožňuje jen minimální nebo žádný vzájemný kontakt. Nikdy zde nedošlo k útěku. Navzdory nejmodernějšímu vybavení a technologiím visí nad vězením neustálá hrozba vzpoury, která vždy mívá fatální následky. Dozorci možná nosí klíče a pepřové spreje, ale jediná pravidla, která tu mají nějakou váhu, určují sami vězni. Dojde-li k nejhoršímu, vězni se bojí sebe navzájem daleko víc než dozorců... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

sator 

všechny recenze uživatele

Nepřežil bych ani 24 hodin...:-(.......Jen informace která mě zarazila:Počet vězňů se v loňském roce zdvojnásobil a v amerických vězeních je 2 miliony lidí...je to možné ? ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Dokument z väzenského prostredia - zákony džungle, vlastnoručne vyrábané zbrane a alkohol, gangy, rasové delenie odsúdencov a vsuvka zo života dvoch z nich. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tak kvalitný sex ako som užíval vo väzení vonku nikdy nezažijem. Preto sa sem za pár dní vrátim hoši! Život v lochu je len o pichaní. Buď picháš ty alebo sa ne tebe strieda gang černochov. A po takom gangbangu sa niet čo čudovať, že si do zadku narvete kompletný arzenál pre zajtrajšie pichanie. Atď, atď, atď... ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Príliš málo informácií! Viem že je ťažké filmovať v takomto prostredí ale pripraviť si viac dôležitých faktov a materiálu by nebolo na škodu. Ved predsa podarilo sa to už viacerým. Takéto dokumenty by som si vedel predstaviť aj dlhšie a zo širším stredobodom záujmu. Inak dosť odvážna holka alebo že by si neuvedomovala riziko povolania? ()

mdouglas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý vhled do jedné z nejstřeženějších a nejtvrdších věznic v USA. Dokument je primárně zaměřen na 3 vězně, a několik strážců. Jinak ale postihuje celý systém fungování věznice a líčí pravidla přežití, která by byla pro většinu z nás naprosto nepodstoupitelná. Patrně by ani nikdo z nás dlouho nepřežil. 75% ()

junglebero 

všechny recenze uživatele

Podobné typy dokumentů (o zajímavých tématech a prakticky o něčem) mám rád... V tomto případě o tom, jak to funguje v USA ve věznicích s maximální ostrahou... Fakt pro žádné čajíčky. Téměř jako z těch filmů ;) ()

Reklama

Reklama