Reklama

Reklama

Herní pořad vysílaný televizí Public od 15. února 2009. Každý díl je vysílán jednou za 14 dní se stopáží 25 minut, je rozdělen na části Téma dílu, Rozhovor, Předehra, Novinky, Recenze, Soutěž, Video-dotaz a Reportáž. (Gerret)

Recenze (227)

driftm 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě lepší než game-page,ne že by byl špatný,ale když na gamepage dávají samé MMO RPG,strategie tak to fakt nemusim na re-play dávaj aspoň i to co se líbí mě(akce,simulátory,závodní) a jak tady někdo komentuje moderátory tak pokud se nepletu tak GP je už kurevsky dlouho a tak už maj praxi!Ale tyhle moderátoři na re-play jsou mi víc sympatičtí!A na GP moc ne a ještě k tomu odešel hlavní komentátor od GP tak si to přeberte prostě GP je už zastaralé,za chvilku zanikne,ale re-play je nový a přišel v pravou chvíly.Proto taky má největší sledovanost!Ale samozřejmě to má i svoje mouchy!-napříklat nějaké to PSP či 3DS co tam komentujou apod...pochybuju že to ještě někoho zajímá tyhle vykopávky! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nejsem pravidelným divákem, ale občas když to chytnu v televizi, tak se rád podívám. Pořad splňuje vše co si od něj slibuji. Super ukázky gameplay, zhodnocení všech faktorů včetně bugů a s ucházejícím komentářem. Vystřihl bych však části se záběrem na moderátory neboť je to nejslabším článekem a absolutně nezajímavou částí pořadu. Také mne nezajímají žádní hosté a youtubeři. 60% ()

Reklama

petrskoc 

všechny recenze uživatele

Profesionál Mikoláš versus magnet-na-diváky Alžběta, která sice hernímu průmyslu a jak jeho historickým tak současným konsekvencím relativně rozumí, ale zásadně nechodí do hloubky problematiky. Nikdy se nic zásadně nekritizuje, balancuje se v mantinelech "hlavně-si-nikoho-neznepřátelit" a názory moderátorů postrádají jakoukoli odbornost, pokud vůbec nějaké názory padnou. Vše je o tom mluvit obecně. Na druhou stranu to takto vlastně docela funguje. Ono se od toho asi nesmí víc očekávat. Mikoláš s Alžbětou se doplňují a funguje mezi nimi správná energie. Na české poměry to jde docela s dobou a je vidět snaha "být světoví", to ovšem neznamená, že je to správně. Sic stále platí: méně je mnohdy více. Ale je asi naprosto jasné, že koncept celého pořadu cílí hlavně na mladší publikum, a od toho se musí odvíjet i obsah. Formát pořadu bych si osobně představoval jinak a celé to tím svým rádoby "cool" PR ostatně reflektuje do značné míry stav dnešních médií a zábavního průmyslu, kdy mnohdy až infantilní a trapný obsah válcuje naprosto neférově např. již tolikrát propíraný pořad Game Page, který je mnohem dospělejší a zcela objektivně i informativně kvalitnější (samozřejmě je třeba srovnávat v historických souvislostech, co a jak bylo kdysi-nyní, navíc s tím, že Game Page se dneska již de facto nevysílá), ale netečou do něj očividně takové peníze. Tato analogie se dá použít na celé spektrum, které jsem naznačil v předchozí větě. Lidé bohužel v této zemi nevyžadují kvalitní obsah, a proto po něm není poptávka. Tudíž nevzniká. Není pro něj prostor. Lidé, kteří vyžadují kvalitní obsah, mají zpravidla i dobrý vkus. Ti ostatní ho nemají. Game Page na tom s hodnocením nebude o moc lépe, ale přes všechny zjevné negativy je mi formát pořadu o chlup sympatičtější. ()

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako fanouška herního průmyslu, je pořad naprostá paráda. Zvláště po nástupu dvojce moderátorů. Mikoláše Tučka, oblíbence ze SCORE, a sexy Alžběty Trojanové. Slečna je asi první v historii podobných pořadů, která ví o čem mluví. V komentářích jsem četl pár narážek, že to jsou jen mluvící kozy. V takovém případě jste viděli maximálně upoutávku na Re-play a hanba vám hodnotit. Závidět se nemá ;) ! Za mě je to jasné: 4,5 hv za pořad a jeho téma to hravě dotahuje na pátou. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herní reportáže, dobrý doprovodný komentář. Nenudí mě trapnými uváděcími scénkami a vše správně podtrhuje Linkin Park, Prodigy nebo jiná rytmická hudba. Navíc mají velké plus za Mikoláše, protože jeho přirozené moderování jednoduše zabírá. Má talent chlapec :).. PS: tohle je můj původní koment z roku 2011. Teď (2019) na re-paly (ani re-paly 2.0) nekoukám. Mám Vortex. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Dříve byl pořad vysílán na TV Public. Měl však jiné moderátory, a to například Honzu Modráka, dlouholetého šéfredaktora časopisu Score. Redaktorem – dříve šéfredaktorem - stejného herního časopisu byl pak i pozdější moderátor Mikoláš Tuček, vedoucí videoherní půjčovny Frag.cz. S časopisem Score je pak spjatá i Alžběta Trojanová. Ta přispívala nejen do něj, ale i do časopisu ABC. Od 5. února 2011 se pořad vysílá na Prima Cool. (TheNine)
  • V roce 2016 vytvořili na serveru Startovač zakladatelé pořadu crowdfundingovou kampaň určenou na vybavení nového studia. Kampaň se dočkala velkého zájmu a bylo vybráno přes 1 milion korun. tato částka představuje 587 % z původního požadavku 200 tisíc korun. (Jantar2)

Reklama

Reklama