Reklama

Reklama

Sanatorium

(divadelní záznam)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Léčba humorem. V pásmu SANATORIUM spojili své síly Karel Šíp a Josef Náhlovský. Vytvořili podívanou, ve které nabízejí několik variant setkání lékaře s pacientem. Protialkoholní léčebna, sexuologie, ORL a dokonce dojde i na chirurgický zákrok, který mění muže v ženu. V roli zdravotní sestry oběma zdatně sekunduje zpěvačka Dáša Zázvůrková. Pořad SANATORIUM zhlédlo již mnoho diváků v celé naší vlasti, záznam představení v kolínském divadle se tímto dostává i k vám. Uvidíme různá setkání lékaře s pacientem - protialkoholní léčebnu, sexuologii a dokonce proměnu muže v ženu. Představení vidělo bezpočet diváků, jeho záznam se nyní dostává i k vám. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

hrona 

všechny recenze uživatele

Je pravda, jak se zde píše, že to Novou tak trošku smrdí, ale Šíp je profík a nenechá to klesnout až na úplné pubertálnosti kterých se zde zhostil Josef, 3 a půl hvězdice, celkem slušná zábava. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na poměry Karla Šípa velice slabé - scénky jsou jedna jako druhá, humor zbytečně lascivní, písně nudné. Pár dobrých momentů se najde, ale dohromady by daly maximálně čtvrthodinu. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Šíp je jeden z mála v této zemi, který ještě dělá humor,ostatní se pitvoří... Přesto sem se u těchto scének - silvestrovského ražení - moc nezasmál. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Chichi hlavne ten posledný úkon bola sranda k urehotaniu, kedy aj obaja protagonisti majú čo robiť aby sa ako-tak udržali. :D ....ale ta slečna tam s tým jej spevom mne osobne by vôbec nechýbala ()

Reklama

Reklama