foto

Josef Alois Náhlovský

  • nar. 15.12.1949 (67 let)
    Lom u Mostu, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Známý především jako český komik a bavič. Narodil se v Krušných horách v obci Lom u Mostu. Vystudoval pedagogickou fakultu obor český jazyk-dějepis. V současné době žije napůl v Ústí nad Labem a Luhačovicích. Z filmových rolí nejznámější jako traktorista v české komedii JAK SE KROTÍ KROKODÝLI. Kromě probíhajících vystoupení po městech českých si taky můžeme přečíst jeho nedávno vydanou knihu Krušnohorská kronika.

Tomáš "predators" Holý

Herecká filmografie

Filmy

2017 Miluji tě modře
2010 Rodinka
2009 Sanatorium (divadelní záznam)
2006 Jak se krotí krokodýli
2004 Nadměrné maličkosti: Případ mediálního trpaslíka (TV film)

TV seriály

2011 Rodinka (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Dokumentární

1987 Dnes je u nás country bál (koncert)

TV pořady

2015 Estrádička (TV pořad)
2014 Babinec (TV pořad)
Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
Silvestr Josefa Aloise Nahlovskeho (TV pořad)
2013 Barrandovská abeceda (TV pořad)
Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Kouzelný Silvestr (TV pořad)
Kufr 2013 (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Nejlepší scénka (TV pořad)
Novotný za humny (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Všechno nejlepší (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
2009 Devatero řemesel (TV pořad)
Politická střelnice (TV pořad)
Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2007 Člověče, nezlob se (TV pořad)
To byl ? (TV pořad)
2006 Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
Silvestr za oponou (TV pořad)
2005 Koktejl smíchu (TV pořad)
Scénky na scénu (TV pořad)
Silvestr 2005 (TV pořad)
Šárka! (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
Žáci "pedagoga" Šimka (TV pořad)
2004 Dementi (TV pořad)
Životní zásady Petra Novotného (TV pořad)
Život plný písniček (TV pořad)
10 let s vámi (TV pořad)
2003 Legendy televizní zábavy (TV pořad)
Paškál (TV pořad)
Silvestrovské taneční hodiny (TV pořad)
Střelnice (TV pořad)
Volenka (TV pořad)
2002 Silvestr 2002 (TV pořad)
2001 Dobroty (TV pořad)
Gulášek (TV pořad)
Na holky se nepíská (TV pořad)
SILVESTR 2001 (TV pořad)
Tisíc růží pro Jiřinu (TV pořad)
Tyjátr (TV pořad)
2000 Silvestr 2000 (TV pořad)
1999 Babeta (TV pořad)
Banánové rybičky (TV pořad)
My rádi jíme (TV pořad)
NASTUPUJE AMFORA (TV pořad)
Silvestr 99 (TV pořad)
Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
Skopičiny (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1995 Horoskopičiny (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
Čundrcountryshow (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)
1989 Silvestr, který se nevysílal (TV pořad)
1987 Pět přání (TV pořad)
Třikrát s Wildou (TV pořad)
1986 Vrať se, vše odpuštěno (TV pořad)
1985 Galasuperšou (TV pořad)
Videostop (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1999 NASTUPUJE AMFORA (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace