Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Recenze (62)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dere se ni na jazyk otázka jakému cílovému publiku jsou určeny filmy společnosti ASYLUM?Protože se mi nezdá úplně silná cílovka"zhulenej magor,45 let"...Sherlock zde bojuje proti zlu,jež zde představuje bratr Holmsův-"Robocop"Holmes.Který,vedený asi ne úplně kalými úmysly vyrobí kaučukové-octopusa,draka a t-rexa,s jejichž pomocí chce ovládnout slum"South London"a zavést zde, zřejmě,experimentální diktaturu proletariátu,nebo co. ()

strougy odpad!

všechny recenze uživatele

Sherlock Holmes jako ulízaný maminčin mazánek potkává oheň chrlící dinosaury a řeší záhadu lodi stažené do moře obří krakaticí, aby si to na konci rozdal v souboji balón versus železný drak poháněný párou s Iron Manem. Mnohem zajímavější než samotný film je otázka, jaké drogy při tvorbě svých "klenotů" pánové z Asylumu berou, tohle nikdo střízlivý vymyslet nemůže... ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k logu společnosti Asylum jsem už dopředu věděl do čeho jdu a tak jsem si narozdíl od některých zdejších mimoňů nemyslel, že jde o pokračování Ritchieho filmů, které mimochodem taky nebyly žádné zázraky. Tuto trashovku podkopávají především dva fakty a sice zaprvé, že se to podobně jako většina jiných filmů od Asylum bere smrtelně vážně a tak pobaví jen ta občasná a nechtěná zábavnost. No a za druhé Sherlock Holmes je tu tak sebestředný kokot že si přejete aby už v příštím záběru vylezl tyranosaur a konečně ho sežral.10% ()

honz

všechny recenze uživatele

O Sherlocku Holmesovi a dr. Watsonovi byla natočena řada snímků, ať už lepší či méně dobré úrovně. Ale po shlédnutí tohoto "příspěvku" se naskýtá asi jediná otázka, totiž co vůbec bylo příčinou jeho vzniku. Zda evidentně choré mozky tvůrců, sázka s jiným nemocným člověkem... Nebo to mělo být varování?: Příště se na film od spol. The Asylum radši nedívat! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je tu něco, co by se mělo zachovat....... Film má celkem povedenou pompézní hudbu (Chris Ridenhour). Ale jinak je to hrůza a celkem blbost. CITÁT - Hra začíná.......... Zmatená kamera, dramatická stránka nulová, příběh je směšný, triky hloupé a herecké výkony skoro nulové. Neustále jsem zápasil z ovladačem abych to nevypnul. DAILOG - HOLMES - Tak že, co jste viděl? WATSON - Nic. Vůbec nic. HOLMES - No, podstatné jsme viděli.......... No a když přišel ten dinosaurus (stále je to tento příběh) to už jsem se jen smál. Konec byl velice paskvilní - prostě Asylum. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama