Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (1 731)

plakát

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024) 

U zběsilé cesty jsem byl ohronen zde jsem byl trochu i zklamán. Příběh furiosy o přidaného záporáka proč ne. Okořeněné o další lokace postavy a hlavně více kecaní. Hemsworth není do role záporáka asi úplně nejlepší a jeho role není až moc uvěřitelná, Taylor joy v pohodě. Film bohužel není tak zběsilý jako první díl ale spíš se pokouší vyprávět a moc mu to nejde. Bitvy mohly mít větší grády a rozhodně jich mohli být více.

plakát

Vengeance (2019) 

Na funfilm dobrý. Hrozná škoda že s kamerou se to nepovedlo lépe a herci také hrůza. Jason v pohodě a vraždy také.

plakát

Strážci (2024) 

Pohodovka. Ani ne moc horor, ale takový mysteriózní thriller v lese. Je vidět že dcera se potatila.

plakát

Creed III (2023) 

Hmm nečekal jsem že bez slye to bude tak vyčáchlý nudný a debilní! Šampion si nejdřív nechá nepochopitelně dát do huby id chlápka z basy! A pak přijde adonis a rozmázne ho i bez rockyho. Nezajímavý díl!

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Pořádná dávka Konga i godzilly je zpět... bohužel už to není jako předchozí díl který byl výsledek godzila a Konga... je to zábava ale příště to chce trochu jinak!

plakát

Creed II (2018) 

Staří známý jsou zpět s nutnou dávkou nostalgie. Bohužel jak víme je to to samé dokola a zpomalovacky a celkově nasnímání soubojů v ringu mohlo být fakt lepší! Ale i tak dobré na to kolikátý díl to je.

plakát

Abigail (2024) 

Pohodovka která umí bavit. Taková bruxa z witchera s příběhem!

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Super demonický horor... herci v pohodě, potvora také a příběh také... film má dobrou atmosféru a občas i slušné lekačky... a na závěr zkrátka ne všechno skončí dobře!