Reklama

Reklama

Surviving Evil

všechny plakáty
Velká Británie / Jihoafrická republika, 2009, 90 min

Obsahy(1)

Televízny štáb sa vybral na cestu za dobrodružstvom. Pricestoval na jeden odľahlý ostrov na Filipínach, aby tu natočil špeciál o prežití v divočine. Nikoho z nich ani vo sne nenapadlo, že realita bude oveľa oveľa krutejšia ako v ich najdesivejších snoch a prežiť nie je vôbec tak ľahké, ako sa im ešte prednedávnom zdalo. (beso74)

(více)

Recenze (3)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vážíte-li si svého času, a přesto se chcete na Surviving Evil podívat, doporučuju přeskočit celou první polovinu filmu. To je takovej ten klasickej úvod, kdy skupina lidí (tentokrát televizní štáb) přijede na určité místo (ostrov), kde jim hrozí nebezpečí, o kterém oni netuší, ale divák ano (jacísi zkrvavení humanoidní démoni), postupem času začnou nacházet zneklidňující artefakty (vyvražděnou domorodou vesničku), a rozhodují se, zda-li odjet, či zůstat. Bohužel to v Surviving Evil není nijak zvlášť oslnivě zahrané ani natočené, takže těch 45 minut můžete opravdu s kllidem vynechat. Potom už je to celkem zábavná pralesní vyvražďovačka, nikterak nevybočující z řad béčkového průměru (srovnatelná třeba s tímhle). PS: Chci, aby se tématu návštěvníků ostrova obydleného krvežíznivými monstry, konečně chopil někdo schopnej! :-( ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Opět jebka v lese, kde se vraždí a ješte k tomu odporně natočená s hnusným filtrem.. Jedna za Zana s nateklou držkou, asi to točil nad ránem po kalbě s kocovinou působí to tak. ()

Reklama

Reklama