Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Většina těchhle animovaných filmečků se drží v nadprůměru, ale epizodka o spaní "Cat-man-do" je na 5* - ta je podle skutečné události, znám to na vlastní kůži a své sedmiměsíční kokoťátko v době spánku (pokusů o spánek) upřímně nenávidím. Co jsem tu malou bílou bestii přijala pod střechu, neznám onen dříve běžný sladký stav - spát od večera až do rána. 75% Odkaz: http://www.simonscat.com/films.html ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Režisérova kočka asi zlobí a majitel se asi snažil vyzobrazit kousky svého mazlíka v jakémsi krátkém seriálečku. No, celkem slušné a většina dílů nenudí, avšak ani nějak extra nepobaví a namísto zasmání o reklamní pauze se spíše čeká, než tato rádoby komedie skončí. Jako internetový "pořad" fajn, ale i na vzdory mým očím perfektní způsob animace to neudrží mou pozornost a se vší chutí budu nadále čekat na seriál, jež dávají po této skeči. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Absolutně výborný web seriál, který pobaví nejen majitele koček. U každého dílu se opravdu dobře pobavím. Co mě ale hodně mrzí a díky čemu hodnotím seriál "jen" čtyřma hvězdičkama, je to, že kočky mají až přehnaně moc lidských vlastností a schopností. Kdyby Simon kreslil převážně reálné situace, které jsou mimochodem fakt naprosto přesné, a občas tam zasunul nějaký ten "lidský prvek" (Třeba ukazování na pusu mě vždycky dobře pobaví), určitě bych hodnotila plným počtem. ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Pro mě drsný kulťák. Dravá šelma-krutý pán versus člověk-týraný sluha. Jsem moc ráda, že Simon našel před lety odvahu toto téma otevřít. Všude totiž vidíme různé organizace na ochranu koček, ale nás - nedoceněných oddaných otvíráků, čističů, česačů, hladičů a vyhřívaných pohovek se nezastane nikdo. V Simon's cat je utrpení kočičího sluhy vykresleno skvěle, jako ze života. Kdybych budu bývala plánovala se sem ještě vrátit, bývala bych budu chtěla v dalším životě být v jedna z mých koček. Nebo Simonových. Musím končit, přicházejí moji páni. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto anglická televízna mini séria krátkych animovaných príbehov o chlapíkovi Simonovi a jeho kocúrovi je hodne, hodne podarená. Fakt paráda. Každý kto má alebo niekedy mal nejakého kočičáka sa pri tom dozaista dobre pobaví, pretože režisér, filmár, animátor a scénarista Simon Tofieldd to výborne, trefne, výstižne a hlavne vtipne vystihol. Pre mňa je titul "Simon´s Cat" perfektná, nápaditá, päť hviezdičková mačacia sranda. "Simonova kočka" je super. ***** ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama