Reklama

Reklama

The Raven

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
USA / Peru, 2010, 6 min

Scénář:

Antonio Perez

Hudba:

Angelo Milli

Hrají:

Antonio Perez

Obsahy(1)

Los Angeles nedaleké budoucnosti. Chris "The Raven" Black se jeví jako obyčejný mladý muž. Vládne však mocnými nadpřirozenými silami, které jsou trnem v oku vládnoucí sféře. Jednoho rána se Chris probouzí do dne, kdy bude muset bojovat útěkem o holý život, neboť byl vystopován vládními roboty, kteří mají za úkol ho zneškodnit za jakoukoli cenu. Chrisovi nezbývá než spolehnout se na své schopnosti a pokusit se o zběsilý útěk plný akce a efektních honiček. (-Ravee-)

(více)

Recenze (99)

smetyl 

všechny recenze uživatele

Ehm a smysl tohohle je jako kde ? Kde je pointa ? Krátkometrážní sci-fi akčňák nás zavede do daleké budoucnosti, kdy Los Angeleská policie používá roboty a létající nesmysly k prevenci zločinu. Hlavním hrdinou je Chris Raven, který před nimi utíká, pár jich cestou zneškodní a na konci se přemístí, když se dostane do slepé uličky. Efekty parádní ale smysl tohohle je mi vážně skrytej. http://www.youtube.com/watch?v=il5xxb6Y_lg ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Obsah som nečítal a zhliadol to v domnienke, že pôjde o x-té spracovanie Poeovho Havrana. A nakoniec Hancock meets Neill Blomkamp. Veľmi by som bol zvedavý, či by Montreuil dokázal ukočírovať aj celovečerák s príbehom, keď akčné scény už zvláda. Predstavoval by som si v tom takého Toma Cruisea (ak si tvorcovia príliš nezakladajú na farbe pleti pôvodného predstaviteľa). Edit: Nezakladajú. Vážne vznikne celovečerák, stále v réžii Ricarda de Montreuila a hlavnú postavu údajne stvárni Gerard Butler. Uvidíme čo z toho vylezie. ReEdit: Nevznikol. ()

Reklama

Snapphanar 

všechny recenze uživatele

To, že se ve filmu vystřídá během necelých šesti minut asi tisíc efektů na stejném principu mne opravdu nenadchne. Nevím, zda-li jsem tak moc náročný, ale tento snímek nemá hlavu ani patu, o ději nemluvě. Už to tak vypadá, že je to opět jedna z těch rychlokvašek, kterou se kdosi chtěl blýsknout jak "skvěle to umí s efekty"... ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Být vyjímečný, nebo nějak vybočovat z řady stejných lidí se mnohdy nevyplácelo a tací "mimobočkové" nemají od ostatních pokoj a mohou být pronásledováni. Hlavní hrdina tohoto kraťasu je vyjímečný, což se však bohužel nedá říci o filmu samotném. A ještě ten konec! Ještěže z toho nevzešel celovečerák. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Chlapek bezi, bezi, porad bezi a honi ho nejaky litajici roboti ci co. O nic jinyho tady nejde, zdrha trochu v parkour stylu, aby nasledne zakop na naprosty rovince. Takze pribeh fakt skoro nulovej a nijak originalni. Tady jde ale o vizualni stranku, ktera na amaterskej kratas je fakt docela povedena, slusny triky a fajnova kamera proste. Takovej ten typ kratasu, kterej krici, kouknete na me, sem nejaka neznama sracka z Peru, ale kdyz mi date nejaky to mega, natocim to samy ve vetsim a vydelam vam penize. A rek bych, ze jako celovecerak to nemusi bejt vubec spatny. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Film byl z důvodu nízkého rozpočtu natočen na RED kameru, která je mnohonásobně levnější než profesionální kamery a která byla použita například u Jacksonova krátkometrážního filmu Crossing the Line (2008) nebo u Bekmambetovova Wanted (2008). (Andresito)
  • Rozpočet filmu byl pouhých 5 000 dolarů. (Andresito)

Související novinky

Gerard Butler na útěku před roboty?

Gerard Butler na útěku před roboty?

19.05.2013

Chcete se prosadit v Hollywoodu? Stačí natočit parádní pětiminutový kraťas, který bude vypadat jak vytržený z drahého amerického blockbusteru, umístit jej na YouTube a získat zhruba půl milionu… (více)

Reklama

Reklama