Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

meave 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička za komentáre, ktoré posúvajú súťaž, či čo to vlastne je, tam, kam patrí. Medzi zábavu pre masy, bez snahy o intelekt či umelecké výšiny. Túžba zasmiať sa na cudzom nešťastí, zlyhaní či hlúposti je predsa stará ako ľudstvo samo. Tak sa nesmejme potichu a priznajme si tú slabosť. Napokon...učinkujúci nám bavia dobrovoľne - a čo ešte taká Kleopatra z Turca...užíva si to aj s rodinou. ()

mishulkaa 

všechny recenze uživatele

První série nicmoc, druhá super, třetí už tvůrci ženou do extrému, protože ví, že čím víc alkoholu, trapnosti a zoufalců se objeví v epizodě, tím větší sledovanost. A funguje to, české reality show se od těch slovenských ještě mají co učit. Možná to je hrozně cynické a škodolibé, ale já se u těch vyhrocených situací bavím a připomíná mi to, že mám být vděčná za svůj "normální" život :-) ()

odie 

všechny recenze uživatele

Žíš marjá, za co byste furt někoho litovali? Tak už jste asi párkrát po ulici šli a všimli jste si, že jsou mezi námi dlouhonohé blondýny, tlusté brunety a většina mužů je mnohem ošklivější než ženy....pak tu máme houmlesáky a dostáváme se i do říše zvířat...jak k tomu přijde takový mexický naháč? A co vy? Chtěli byste aby Vás litoval nějaký intelektuální nasamec či oduševnělá sexbomba? Nikdo nestojí o Vaši lítost a je to jen pokrytecký. Obvykle mě reality šou moc neberou a nevydržím se na ně koukat. Když mě ozářilo tohle, nebyla jsem ani schopná zvednout ruku s ovladačem. Je to bezva, vážně syrový kino sürreal, které je ještě jemně ochuceno ironickým komentářem. Prostě konečně skutečná realita....a ne nelituju nikoho, i stupidi i postižení, úředníci a všechna ta pokrytecká, nenávistná a závistivá verbeš, všichni patří do tohohle světa. ()

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Těžko to hodnotit. Je to rozhodně lepší, než česká verze, protože slovenští sousedé hned odhadli, že něčeho takového se může zúčastnit jen idioti nebo nevyléčitelně naivní, životem zklamané ženy s fatálně zastřeným úsudkem. Inu tvůrci toho využili a pořad obšťastnili přítomností komentátora Mišo Hudáka, který čte literární skvosty Barbory Vallové. Nová série je bohužel o tyto dva elementy ochuzená a taky to podle toho vypadá. Nuda, 500 odstínů šedi, sem tam fór. První 3 série nepřekonatelný trénink bránice. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama