Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu SK

(pořad)
  • Slovensko Farmár hľadá ženu
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2010

Režie:

Rado Štefanov

Účinkují:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenze (215)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, že je to ODPAD. Ale zároveň tak neuveriteľný, absurdný a nehorázny, že som tomu nie raz ani nedokázal odolať a civel - áno, doslova "civel" - som na to temer s otvorenými ústami. Prírodné národy dnes už obvykle nosia tričká a počúvajú pop, ale antropológovia už nemusia chodiť do džunglí - stačí sadnúť pred telku a pozorovať. Taká sociologická sonda sa len tak nevidí ! ()

mishulkaa 

všechny recenze uživatele

První série nicmoc, druhá super, třetí už tvůrci ženou do extrému, protože ví, že čím víc alkoholu, trapnosti a zoufalců se objeví v epizodě, tím větší sledovanost. A funguje to, české reality show se od těch slovenských ještě mají co učit. Možná to je hrozně cynické a škodolibé, ale já se u těch vyhrocených situací bavím a připomíná mi to, že mám být vděčná za svůj "normální" život :-) ()

Reklama

RISOvonVODKA odpad!

všechny recenze uživatele

Tak. Dnes v noci sa u kamarátov chľastalo a v rámci srandy ma prinútili pozerať tento skvost slovenskej televíznej scény. Sedel som tam na triezvo, v mukách a slzou v oku. Moje IQ kleslo o zhruba 25 percent. Moja gramatika sa zhoršila minimálne po k**** a moja slovná zásoba sa oné... hmm. Nepozerajte to! ()

Gardenboy odpad!

všechny recenze uživatele

Sorry ale tu je potrebné sa vážne zamyslieť pre koho sú tieto "skvosty" natáčané a vysielané. Úroveň naznačuje, že televízia sa snaží osloviť všeobecne nižšie postavené skupiny obyvateľov (inteligenciou). Samozrejme je, že komerčná televízia bude vysielať také programy, ktoré ľudia budú sledovať, kvalita je až na druhej kolaji. A tu platí pre hlúpych ľudí adekvátne hlúpe a plytké relácie. Desí ma však ich pomerne veľký komerčný úspech, ktorý naznačuje, že táto cieľová skupina je pravdepodobne mainstreamom. Sme takí akých nás chcú mať. Sprostí, hlúpi, blbí, plytkí. A relácie typu Farmár hľadá ženu sú našim presným zrkadlom. Nemôžem dať ani len jednu hviezdu. Ajnapriek tomu, že som sa pár krát z chuti zasmial na hláškach, celková stupidita relácie ma vyslovene uráža! ()

stOKYi 

všechny recenze uživatele

Neviem či si niekto pamätáte seriál " Život s Louiem" (http://www.csfd.cz/film/92466-zivot-s-louiem/) ale ten 30 ročný panic mi strašne, ale strašne pripomína toho chlapca. Mimochodom tento pán mi je veľmi sympatický. Miestami som sa nesmierne bavil na hlúposti niektorých postáv a na ich správaní, že sa smejem aj teraz keď si na to spomeniem :D ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama