Reklama

Reklama

Korn: Close Encounters of the Korn Kind

(koncert)

Obsahy(1)

Koncert byl vysílán 11. června 2010 jako součást propagace 9. studiového alba KoRn III: Remember Who You Are, nicméně DVD vyšlo až jako součást speciální edice k 10. albu The Path Of Totality. Inspiraci odehrát koncert v obilném poli čerpali Korn z "děsivé atmosféry" legendárních Pink Floyd "Live at Pompei".

Setlist:  01. Oildale
02. Pop a Pill
03. Let the Guilt Go
04. Here to Stay
05. Falling Away From Me
06. JD Guitar jam
07. Throw Me Away
08. Move On
09. The Past
10. Freak on a Leashv 11. Are You Ready to Live
12. Shoots and Ladders
13. Clown
14. Got the Life (kornitko)

(více)

Recenze (3)

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Škoda že tenhle koncert, nebo spíš tenhle projekt neudělali KoRn tak maximalně do roku 2002. V tý době nebyli ješte tolik ve sračkách jako dnes a myslím, že žvásty typu back to roots jsou fakt ohraný. Každopádně zajímavý. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad uspořád koncert pro kukuřici zvlášt, když se skoro jako kukuřice jmenujete (k názvu se vůbec váže pěkně prasácká historka, he he, jen googlete). Vypadá to dobře, muzika pěkně odsýpá a starší pecky střídají nové věci. Hlavně songy při západu slunce jsou efektní. Setlist: Oildale, Pop a Pill, Let the Guilt Go, Here to Stay, Falling Away From Me, JD Guitar jam, Throw Me Away, Move On, The Past, Freak on a Leash, Are You Ready to Live, Shoots and Ladders, Clown, Got the Life. ()

Reklama

Zajímavosti (2)

  • Prvý koncert skupiny KoRn bez publika, uprostred kukuričného poľa, je inšpirovaný koncertom Pink Floyd - Naživo z Pompejí (1972). Nebol produkovaný na DVD, vysielali ho iba cez americkú HD tv a stránku kapely na Myspace. Setlist mieša staršie nahrávky s posledným albumom "KoRn III: Remember Who You Are" (2010). (KoRner)
  • Koncert v obilných kruzích vznikl na základě spolupráce se skupinou circlemakers.org, která se tvorbou obilných formací zabývá. Celý projekt je 920 stop dlouhý a 250 stop široký. (kornitko)

Reklama

Reklama