Reklama

Reklama

Tento amatérský film je záznamem svatebního obřadu z roku 2000, během kterého si řekli své "ano" Jiří Kára a Blanka Divišová. Autentický náhled do světa "dolních deseti tisíc" si získal početné publikum především na serveru YouTube.com, a díky prezentaci naprosté nonkonformity zúčastněných před, během i po obřadu má dnes až kultovní status. Vzhledem k osudům svatebčanů lze tento záznam vnímat také jako tragikomickou výpověď o životě pražských alkoholiků a drogově závislých spoluobčanů. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (220)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Josef Kára se oženil. Tenhle dokument je toho důkazem. Kdybych byl puntičkář, tak bych zajel za Jiřím Károu a zkontroloval mu občanský průkaz. Důsledný ale nejsem a věřím tomu co je v dokumentu. Doufám, že Jiří Kára se nám svěří, tedy nám co je to zajímá, jaký má průběh i manželství. A nebude nic zatajovat. To už proto, abychom byli díky jeho zkušenosti obohacení! ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Není mi cizí házet hovadině hvězdičky z recese či jiného důvodu a nechci se proto na nikoho dívat shora, ale když něco tak mizerně natočeného (= nic jiného než ušmudlanou kamerou zachyceného *lol*) má půl hodiny a musíte si ty šimpány pustit s titulky, abyste jim plně porozuměli, osobně je pro mě těžké si to více užít, i přes otrlou náturu internetu v nejranějším současném tisíciletí. Ale ta událost a slovník je něco, to zas jo… ()

Reklama

wafc 

všechny recenze uživatele

''Co jako, vole? Mrdam to, vole. Mam to v píči, vole. Je to tak?'' ''SS divize Wallonien.'' ''SS, volé. Hajl, vole.'' Kultovní záležitost. Unikátní veledílo. Vysněná svatba všech chlapů. Já se na tu svou taky vyfetuju a vyleju. Snad i to cígo si dam, dopíči, vole. Přece nebudu slušnej jak nákej zkurvenej Kelt či čůrák, vole, vydlážděnej. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„Hele, já jsem ztratil prstýnek pí*o.“ Drogovo závislí bezdomovci sa idú brať. Jiří Kára je jasný alfa, ale svoju dominanciu bohužiaľ využíval na zdanlivo nepodstatné ovládanie sociálnej vrstvy niekoľkých podobných ľudí, ako bol on sám. Dokument je plný hlášok, avšak nedá sa mi hodnotiť pozitívne či negatívne, skôr len ako bizár, ktorý ma obohatil. „A mužeme si zahajlovat aspoň?“ - „Počkej, máš ňákej hřeben nebo pohráblo?” ()

pmftsc 

všechny recenze uživatele

říkal jsem si, že bych nemusel ty 4 hvězdičky dávat, ale poté co jsem si přečetl stížnost v kometáři jakéhosi místního uživatele "tvůrce" a další někdy spřízněné názory že tohle na čsfd nepatří, říkám si že proč vlastně ne, rád upřednostním před spoustou autorských zbytečností. Nakonec chvílemi ty hlášky stojí za to, no a celkově je to docela úlet, že... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (12)

  • Jiří Kára byl v minulosti šestkrát ve vězení, mimo jiné za pokus těžkého ublížení na zdraví, za které si odseděl sedm a půl let vězení, či vykradení lékárny, za které si odseděl devět měsíců vězení. Celkově strávil ve vězení čtrnáct let. Byl několik let byl závislý na drogách, užíval pervitin, ale i dolsin, kodein či morfium. (JoranProvenzano)
  • Svědek Jiří Horvát zemřel rok po svatbě, kdy se opilý snažil kvůli zapomenutým klíčům dostat oknem do svého bytu a při tom si při pádu rozbil hlavu. (JoranProvenzano)
  • Jiří Kára tvrdí, že kvůli zveřejnění videa přišel o zaměstnání v knihkupectví Luxor, kde pracoval jako člen ochranky. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama