Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návštěvy více než 30 vybraných metropolí, ale tak jak je neznáte, z podzemí. (sator)

Recenze (11)

Torall odpad!

všechny recenze uživatele

Celý pořad je odborný, jako kdyby to dělal člověk s minimální představou o čemkoliv, co se podzemí týká. Je poznat, že dokument je natáčený pro americkou veřejnost, protože jeho hodnota je absolutně nulová, jde o úplně základní logické postupy a řešení... celou dobu co jsem to sledoval, jsem čekal na nějaký zajímavý fakt, ale ten nepřišel. ()

Dyer Maker 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát hvězdičky 4, ale kvalita dílů značně kolísá. Praha byla obrovské zklamání. Tři čtvrtiny dílu se v Praze ani neodehrávají a zbylá čtvrtina je věnovaná ne příliš zajímavým "sklepům" Staroměstské radnice. Škoda, protože naše hlavní město skrývá pod povrchem spousty zajímavých míst... ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

Že já blbec se vždycky nechám nalákat na nějakej přiblblej americkej quazidokument. Přitom to téma není špatný, ale zpracování otřesný. Bulvár, spekulace, sci-fi teorie, templáři, zednáři atd. Cituji z dílu o Edinburghu: "Tohle je královský záchod? Tady vážně chodil na záchod král? Představoval jsem si to úplně jinak. Dívejte se, sem chodil trůnit král!" A v tomhle duchu se to celé nese. ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

viděn díl o Paříži...kameraman měl asi celou dobu epileptický záchvat,kamera skákala sem a tam k nesnesení...průvodce pořadem napresdržku,totální amatér,který jen po americku wauje nad každou chodbou...dostal SPECIÁLNÍ povolení jít se podívat do pařížské kostnice...tak si příště kup vstupenku a nepotřebuješ speciální povolení debile :D....škoda, promarněné téma...ne po úvaze ani tu jednu hvězdu dát nemůžu, zpracování tragické,informace nulové ()

sator 

všechny recenze uživatele

No nějak promarněná šance...Neudrželi myšlenku takže o podzemí je tak 20 %... České republice je věnováno: Podzemní továrna Richard,Podzemí Pražského hradu a staroměstského náměstí a lomy "Amerika"- Mořina. Vše horkou jehlou a letem světem, prázdnota monologů průvodce pořadu je opoťující... Díl o Austrálii o dost lepší... ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama