Reklama

Reklama

Hooligans - Zákon tribuny

(seriál)
  • Velká Británie The Real Football Factories
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2006, 10x60 min

Režie:

Peter Day

Hrají:

Danny Dyer

Obsahy(1)

Moderátor Danny Dyer se vydává přímo do kotlů nejvyhrocenějších fotbalových derby na celém světě. Místní hooligans ho často pustí překvapivě blízko a dají mu nahlédnout do svých organizací. Seznamuje se s tajnými akcemi těchto až vojensky smýšlejících skupin. Nejde jen o pohled do fotbalového zákulisí, ale o odhalení těch stránek lidské psychiky, které jsou fascinovány davem, násilím a touhou někam patřit... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Danny Dyer je velkým fanouškem West Ham United. West Ham má v Anglii jedny z nejlepších hooligans ICF (Inter City Firm), kteří jsou proslulí pro své konflikty s policií a fanoušky ostatních týmů. (Wade)
  • Moderátor Danny Dyer si o několik let dříve zahrál ve filmu se stejnou tématikou. Objevil se v roli fotbalového chuligána ve filmu Hooligans (2004). (Skarface)
  • V prvom dieli môžete vidieť rozhovor s Cassom Pennantom, pravdepodobne najlegendárnejším chuligánom "Inter City Firm "(chuligánska základňa klubu West Ham United), podľa ktorého vznikol aj film Cass (2008). (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama