Reklama

Reklama

Brutal Relax

Krátkometrážní / Komedie / Horor / Akční
Španělsko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Pan Olivares se na doporučení doktora odjíždí odreagovat na dovolenou k moři. Po příchodu na malebnou pláž se uvelebí na pohodlném místě a se sluchátky na uších pozoruje s klidem své okolí. Mezi tím na lidi na pláži zaútočí banda příšer, což ovšem pana Olivarese nijak nevzrušuje, protože mu doktor radil, ať se nerozčiluje, a tak si dále hledí svého. Pohoda, ale jak už to tak bývá, nemůže trvat věčně a v tu chvíli mají nezvaní návštěvníci pláže opravdu smůlu. Po dobře vykonané práci samozřejmě nesmí chybět pár fotek na památku. (pernicek83)

(více)

Recenze (100)

Blz2g 

všechny recenze uživatele

Vodníci existují a ty ze slaný vody jsou nejzlejší! Ještěže tu máme taky supertlustého cholerického hrdinu se superknírem, který jim vše zlé vrací stejnou měrou. A podle mně to pointu má: Účinnější a rychlejší terapií než se válet u móře, je se ze vzteku pořádně vymlátit! Vždyť mír a láska z pana Olivarese při závěrečných titulcích (doplněných exkluzivními fotografiemi z exkluzivní dovolené) přímo srší. Efekty dobrý (kosti křupou, krev stříká a srdce taky bilo na správným místě), souboje ubohý, jako sranda to je no, ale tak 2-3 minuty, ne čtvrt hodiny. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá šialenosť s očarujúcim psychopatom señorom Olivaresom v hlavnej úlohe. Za minimálne peniaze maximálne veľa režijne vypiplanej muziky a spústa nápaditých killov k tomu. Bál som sa, že ma to bude odpudzovať, ale tá predimenzovaná brutalita je dovedená do takého absurdného extrému (nunčaky z mŕtveho dieťaťa ftw), že je to vlastne nehorázna zábava. (8/10) ()

Reklama

Rosana 

všechny recenze uživatele

Zapomněli dát do tutulků Marka Dobeše :) Film má dobrý a originální nápad, však se mi moc nelíbí filtr který má filmu dodat "umělecký" dojem a bitevní scéna mi přijde příliš dlouhá. Je pravda že film se skládá především z této scény, ale po několika minutách mě souboj začal nudit. Každopádně pěkně provedené. Doufám, že se filmeček objeví/objevil na festivalu BXM ( http://www.bloodyxmas.com ) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Keď návštevníkov pláže napadnú zelené morské monštrá so sieťkami na hlavách, pomôcť môže iba pán Olivares. Ten sa však nemá rozčulovať, len si tak sedí v bahne, priblblo sa usmieva a počúva walkman. Walkman však skape, pán Olivares chytí rapel a zmasakruje tie morské hovná ako Bud Spencer posadnutý diablom pričom ako zbraň neváha použiť ohryzenú mŕtvolu malého decka. Veľmi zábavný a navyše dobre spracovaný splatter kraťas plný rozšľahaných hláv, roztrhaných tiel a zelenej krvi... a láskavého humoru jemného ako bodnutie zastrúhanou stehennou kosťou. Samr, samr tááájm... ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Když pominu ten trikový úlet, dojdu až k závěru, kde začnu hledat nějakou pointu. Ta pointa se tam nabízela hned několikrát, ale tvůrci to měli asi u zadku, protože se soustředili jen na ty gore efekty. A je to obrovská škoda, protože by se snímek posunul někam mnohem dál. Takhle zůstane jen u masakrů a mordů. Některé triky byly excelentní a některé stály za starou Blažkovou. Toť otázka jestli to byl záměr nebo šlendrián. Dosud se nedokážu rozhodnout. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama