Reklama

Reklama

Vraždící krocan

  • USA ThanksKilling
Trailer

Obsahy(1)

Film o vraždícím krocanovi, který se mstí už od 16. století lidem za díkůvzdání. Nic víc není potřeba k filmu psát. Jde o originální a velice krvavý brak. (Balt Cinema)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nehorázná prdel, věřím že pustit tohle na večírcích musí stát za to. Tenhle film je strašně hloupej, ale on se tím pyšní. Krocan je fakt parádní, jeho hlas geniální. A hláškuje fakt parádně. Vždy když se objeví je o o zábavu postaráno. Navíc film podkresluje dokonalej soundtrack kterej nemá chybu. Herci jsou dostatečně odporní do jednoho takže mi nezbejvalo nic jiného než fandit krocanovy. Těším se na pokračování. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Júúúj, tak toto bola neskutočná céčková kravina. Ale musím uznať, že miestami sa fakt lahodne hláškovalo. Vraždiaci moriak, ktorý sa mi miestami podobal na Chuckyho z Child´s Play ( Myslím formou vyjadrovania sa, rozprával a rovnako dobre aj nakladal hlavným postavám) mi bol od začiatku do konca sympatický. Sem tam si zanadával, zabil niekoho, aj si zam*dal.... Z tohoto hľadiska by som filmu v pohode pripísal status kultový. Avšak film je tak neskutočne odfláknutý scenárom a hereckými výkonmi, že nedokážem prižmúriť ani jedno oko a na rovinu poviem, že to bolo katastrofálne zléé. Takto zlé herecké výkony nevidieť ani v Grindhouse filmoch. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Teda ty woe myslel jsem, že jsem už viděl leccos, ale tohle je fakt hardcore úlet. Takže film o vraždícím krocanovi kterej se mstí už od 16 století lidem za díkůvzdání??? Masakr když si odmyslím absurditu celého toho námětu, tak to zpracování mě rozbilo ještě víc. Takže ve zkratce krocan mluví a vytrvale hláškuje přičemž podřezává lidi, usekává jim hlavy, střílí je, análně znásilní ženskou a řídí auto... WTF?! No po pravdě jsem přemejšlel v jakým chorým mozku se může podobnej nápad vylíhnout, protože já jsem fakt hodně velkej psychopat, ale tohle by mě fakt nenapadlo. Tohle prostě nevymyslíš. Jinak samozřejmě má to hodně levnej look a loutka krocana je celkem směšná, ale zase je zjevný, že tvůrci mají v žánru leccos nakoukáno a je tu zjevná inspirace několika béčkovými horory. No a samozřejmě, že když to vezmu objektivně, tak ten film je hrozná sračka, ale já se prosmál skoro celou tou hodinou a pár minutami k tomu a i když pár chyb to má, tak nemůžu hodnotit jinak než za 5* tohle už není standartní trash tohle je nadtrash. K větší míře zábavnosti při sledování pomohl i fakt, že na ulož to jde film stáhnout jenom v origo verzi z Maďarskými titulky (!) Takže když mi ještě navrch k už tak absurdnímu dění ve filmu skákali slova jako buzisák či vagytok nebo fekete a srácok, tak byla míra pobavení absolutní. I když jsem si rozhodně od začátku přál, aby ten pulykát (Maďarsky krocan) všechny postavy vyvraždil, protože musím souhlasit z Campbellem, že jsou všichni nesympatický do jednoho a nic než smrt si nezaslouží. dal bych 4*, ale tohle je tak ultimátní úlet, že pod 5* nejde jít.95% ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Neuběhlo ani deset minut a už jsem se nemohl dočkat až ti idioti co tam hrajou zemřou tou nejpříšernější smrtí. Ani toho jsem bohužel moc nedočkal, oproti produkci od TROMA zde neměli ani pořádný rozpočet na slušné gore efekty a tak většina brutalit je dost odfláknutá. Jediné co pak zůstává je krocan, jehož hlášky jsou rádoby drsné a loutka dost tragická i na amatérskost snímku. Slušný hudební doprovod nemá šanci vytáhnout tuhle hovadinu z bahna odpadu. Viděl jsem už různé příšernosti a rád se nechám překvapit, zde ale člověk nenajde prakticky nic zábavného (až na nápad s krocanem, ale ten to taky bohužel neutáhne celou stopáž) a kdyby to bylo ještě o 10 minut delší tak už u toho opravdu usnu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Absolutní úlet v rámci hororovýho subžánru "slasher". Nejoriginálnější zabiják v dějinách tohoto subžánru a jeden z největších úletů, jaký jsem kdy viděl. Jako celek to nepůsobí kdo ví jak, ale kdykoliv se na scéně objeví vraždící krocan, svíjel jsem se v záchvatech smíchu ... Tady TROMA dostává docela konkurenci, divím se, že to neprodukovala. Takovýhle WTF scény fakt pohledat!!! Skvěle vymyšlený, dobře udělaný, v pohodě gore scény ... ale hlavně ten krocan a partička teenagerů ... Tohle se prostě musí vidět, to nejde popsat. Za ty šílený nápady nadsazuju jednu hvězdu, ten film si ji zaslouží. Je vidět, že byl tvořen s nadšením a s nadšením by se měl také přijmout ... i když je to nízkorozpočťák, přehrávání rolí pobaví a jinak je to ok zpracovaný ... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama